Navštíveno 1962x

Čest chtel bych dat do přednich dveři repro od pioneer 165mm je to do ibizi takze se ptam jestli nemate nekdo s nejakyma zkusenosti dik moc.
osobne s reprama od Pioneeru nemame moc dobre zkusenosti - v cene do cca 10000 Kc se vzdy povedlo najit jine lepe hrajici
vyssi modely mne obcas hodne mile prekvapily, ikdyz i tam se daly najit lepsi ve stejne cene, ale uz to bylo vyrovnanejsi
moc jsem teda asi nepomohl, ale poohlednul bych se po jine znacce
Kolik chceš investovat, budeš i tlumit, budou na zesilovači, na jakém, jaké rádio ?
tak investovat bych chtel tak do 2000kč radio je jvc-kd avx1. tlumit dveře nebudu u toho auta dlouho nezustanu tak to je škoda penez a jestli to na zesilovaču bude hrat lip klidne je tam pichnu.
Tak v ceně kolem 2tis. ti nabídnou nejspíše Kicx. Montoval jsem je a nejsou špatné v dané ceně. Na slušném zesilovači hrají o dost lépe ( Signat Fury + A9881 ). Hodně basů, výšky na úrovni třídy, ale nejsou agresivní.
a nejaky konkretni typ mas?co znamena toto Signat Fury + A9881???
[ Link ] Zesilovač Signat Fury a rádio Alpine 9881, na tomto jsem je slyšel.
aha us chapu to mel danej tak velkej zes na ty repra? nevsim sem si ze by tam byla nejaka tuba
Tube neee. Budu dávat sub Hertz ES 250( v uzavřence ) na zadní kanály toho Signatu. Holt levná instalace.
Aha chtel bych se zeptat na kolik vyjde u tebe do prednich dveři ta instalace. a odkut jsi? ja jsem z Brna
Určitě najdeš někoho přímo v Brně. Já to dělám většinou spíše pro známé a jsem z Třebíče.