Navštíveno 1937x

Zdravím chci si koupit tohohle mazlika ale nevim jakej zesak aby to hralo jak ma i kabelaz od baterky k radio a do zesiku s baterkou. Diky za radu ..
PS: Umel by nekdo na to vypocitat rohovou bednu? Diky

26.07.2009, 12:36 |
petrb dalsi blazen:-))
Nebo od Sony tyhle hračky :) .. tak teď newim... :D

Hele To SPXL od Helixe je oproti Sony nebe a dudy. Ale na toho helixe by to chtělo už slušnej monoblok.
Taky napiš kolik do toho hodláš investovat. Potom se můžou lépe radit nějaké kombinace a pokud chceš kabely, tak bych měl 35ku s pojistkou 100A a bateriovou svorkou. Ale to by záleželo na zesíku.
kdyz o tom tak premyslim ... tak bych rek ze mi asi budou stacit jen ty xlody protoze v tom aute chci aji jezdit ne aby to auto skakalo :D:D .. cca do hudby s montazi a tlumicim matrosem apd .. cca 30 tis ? ..
party_boy:kolik za ten kabel chces??
Já si myslim, že se dá najít lepší basák než jsou ty xplody. Chceš jeden či více basáků?
no to prave newim ale mam to v planu udelat pekne desingove laminat apd .. asi 2 sub , 1 nebo 2 zesiky + kapacak .. nejak to pekne sladit ..
ale ty prachy jsou komplet za vsechno .. jak za muziku i material na montaz ..
rover >
[ Link ] Na ceně se dá dohodnout
Zdenna > A chceš zesík i pro jiný repro než jen na basáky? Nebo ti to stačí přes rádio?
tak moc nechapu kombinaci spickovej woofer Helix,a hned jako druha alternativa sony....:o))
no jeste na zesak chci i ovali .. aby to trochu hralo ne jen dunelo ..
Nejlepší by asi bylo poslechnout si několik různých aut, aby jsi měl jasno co od toho čekáš. Co máš za auto, co posloucháš ( styl hudby, formát ), budeš montovat sám atd. ? Prostě více info.

26.07.2009, 17:12 |
rebel To sony né :to jsem měl cca před 4roky je to takové plácání v bahně ,nějak tobasuje ale není to nic pěkného
,-))