Navštíveno 5183x

Chci poradit,jak na dvojitou podlahu v kufru.
Jak to udělat,abych se v případě potřeby dostal k rezervě? Nejraději bych nedělal dvojitou podlahu přes celou plochu kufru,ale jen zesiky dal vedle sebe vodorovně a třeba bych tak ušetřil nějáké místo,ale zase by to vypadalo divně.Taky se chcu zeptat,jak to co nejlépe zabezpečit proti krádeži.Mám monoblok a 2kanál přišroubovaný k sedadlu Fabie hatchback a nelibi se mi to a i tak se bojim o zcizení.Zčeho konstrukci udělat?Stačí dřevotříska nebo je lepší mdf?Zase mdf o takvých rozměrech v Brně jen tak neseženu.Budu rád za každou radu i za fotky,jak jste si s tím poradili vy,dík
Já Ti poradím jedno: Hledej. řeší se to pořád dokola.
tady najdeš inspiraci:
[ Link ]
Třeba takto. Ale už na tom opět dělám a vše bude jinak. Možností je více.

taky budu přes zimu řešit novou dvojitou podlahu do octávie, ale ještě vůbec nevím jak :D
ale je třeba udělat nějákou TUS, přece nebudu dva roky jezdit se stejnou zástavbou :D

24.07.2009, 17:43 |
DaveX Koukni jak jsem to dělal já. Snad pomůže. Zase něco jiného.
[ Link ]
Nejtěžší je to vymyslet. Potom už to jde samo.

24.07.2009, 17:53 |
DaveX tak tak :)
jasný díky moc.o tom "schodu" jsem taky přemýšlel,ale nevim jak by to vypadalo v krátký Fábce.Stačí dřevotříska?Jinak DveX máš to hezký

24.07.2009, 18:55 |
Zaky Stačí Dřevotříska,nebo je lepši lamino a natřít kraje kvuli vlhkosti! Nemusí to být za každou cenu MDF!
Joo ono to vzdy pak dopadne jinak nez to clovek chce tam neco vadi a tam mam zase hodne mmista atd.:o)Vse mam v MDF vazi to kolem 15kilo seru nato:o)

to je pravda,že to vždycky dopadne jinak no :-)
Pokud budeš potřebovat mdf není problém ozvy se říznu ti co budeš potřebovat. Sem z brna.
rover:psal jsem ti maila ohledne mdf

24.07.2009, 23:35 |
Augi rover: psal jsem mail ;-)
Na novou zástavbu mám připravenou překližku 12mm. Pokud to budeš plánovat, tak nezapomeň hlavně počítat i s kabely. Zaberou také dost místa a nejdou vždy ohnout jak je zrovna potřeba ( hlavně napájecí ).
LukeFab,Augi:mate taky maily.
tak u rovera mám objednaný 2x 72X100 cm 18mm mdf za 400kč,takže super
hifim@ni@k joo a hlavne 50qmm:o) Tu mam moc rad.
Kluci, co dáváte mezi SW a podlahu, aby se ten koberec na podlaze neotlačil??? Nebo to neřešíte??? Já tam teďka měl pár dní položenou rezervu a mám tam trochu vytlačený kolo... :(
tiez to riesim a momentalny vysledok je toto,k rezerve pohoda pristup. :-)

Pokud bude ten koberec vytlačený a vyndáš sub tak se to určitě časem srovná. Je to stejné jako doma pod nábytkem.
stewe21: zatím to nevypadá špatně... pak nahoď finální fotku
máš jen jeden zesík?
zesiky sou dva jeden bude v levo hore a druhy nad rezervou pod sklem. Final by mal byt buduci tyden,teda ak sa nic nepokurvi :-))))