Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Subwoofer pod sedačkou

o Navštíveno 1903x o
o 23.07.2009, 22:31 | bobmasitr
Ahoj,

tak po dlouhém váhání jsem si pořídil subwoofer pod sedačky a abych pravdu řekl nevim.V kufru už mám repro box s 30cm subwooferem.Na zadním platě repro Focal 165 v předu komp blaupunk a autoradio kenwood.Dnes jsem právě dodal subwoofer pod sedačky s doměním že to dodá na razantnosti basů a celkem jsem zklamán.POkud vypnu zadní subík a nechám jen ten pod sedačkou tak to maká parádně.ale když jedou oba přijde mi že se celkem ztrácí,nepoznám ho kromě toho že se třepe sedačka.Chtěl jsem se zeptat jestli to třeba není v nastavení.Má to nastavení gain,freq a samozřejmě vyvedené volume.Nevíte někdo jak se to má nastavit aby to třeba hrálo lépe?Předem díky za rady

o 24.07.2009, 12:02 | noclue
dat len jeden subwoofer
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4035 sekund.