Navštíveno 1924x

z auta se draly první zvuky,tak to má nějaký smysl a huráááááááá dál at uz je to hotovo!!!!!!!!!!!!!!!!
co to je za prispevek? :D fetujes nebo chlastas? :D

22.07.2009, 21:41 |
DaveX Jak jsem byl mladý tak jsem taky hulil :)
no co co radost,když člověk na něčem dělá a dostavý se první úspěch tak je motivace vtom pokračovat ne!!!! Soused se mě ptal jestly dělám auto pro neslyšící tak sem se pobavil:-)

22.07.2009, 22:31 |
ikosp kdyby jsi dělal cokoliv pro neslyšící, tak je snad jedno jaký to dělá zvuk (kravál)
Soused to má trochu obrácený, protože se měl naopak zeptat jestli děláš auto pro lidi s ultra sluchem :)
no říkám že sem se pobavyl někteří vtom vydí jen kravál a ani neskusí poslouchat jaký to má zvuk. Zato Eva a Vašek z vietnam dvojčete to je jiná kultura:-)
dostavý, pobavyl, vydí - pocitam zes druhej stupen do 20ti let nepoznal vid?
tmx.806: neučí se tohhle už v prvním??? :-)))fakt ta dnešní mládež katastrofa :-(((((
pise fsude tvrdy.. to je dnes yn
kdybys aspon nahodil foto,nebo info o sestave...boze.
No jako Kicker.. Co tady se děje..
Tak rover to tu má, ale na temto příspěvku to nic nemění..:-DD
[ Link ]

23.07.2009, 18:07 |
Fiaro ...bysme rádi viděli z čeho se teda ty zvuky derou...
No tady je to samej chytrák co! Muzika ještě není hotová takže fotky dodám postupně jak bude něco dalšího hotového. Slo jen o provizorní zapojení a zahrálo to a jednoho to potěší tak jsem se poděly o první dojmy!!!!Výckrát už to neudělám díky!!!! Jo za češtinu sory tenhle jazyk fakt nedávám!!!
"výckrát" uz to prosim nedelej... priste to radsi namaluj nebo pouzij jazyk Tobe blizsi - "sory" :)