Navštíveno 1581x

21.07.2009, 06:49 |
Octan Zdravím, chtěl jsem se zeptat ohledně autoradia Pioneer DEH-5900MP, jak mám u tohoto autoradia zapojit cinche na zesilovač pro 5 kanál a to pro přední repro, zadní repro a subáč když zezadu autoradia jsou pouze 4 cinche a měli by v tom být i cinche pro subwoofer. Nemám k tomu žádný manual tak si vůbec nevím rady jak toto zapojit. Tak prosím o pomoc kdo z Vás má s tímto autoradiem nějaké zkušenosti jak správně zapojit pro 5 kanál.Děkuji.
tento model má jenom 2RCA bud dát předek na 1RCA zadek na rádio a sub na 2RCA v menu je přepínání 2RCA na repro nebo sub
nebo u zesíku dát rozbočky a spojit 1 kanál a 2 kanál a napojit ty zadky do 2 kanálu budeš si s tím muset víc vyhrát než to naladíž
takže ti půjde z radia z 1RCA do zesíků 1-2RCA rozbočkou i do 3-4RCA a z radia 2RCA do zesíků 5RCA pokud máš 5 kanál Cinche co je to za zesík
Přední pár cinchů přes rozdvojku na předky a zadky, zadní pár cinchů na subík. Jde to samozřejmě i jinak, ale já preferuju možnost ovládat subík.

21.07.2009, 15:28 |
Octan No tak to je trochu zamotaný.
Vzadu na autoradiu jsou 4 cinche - 2 pro repro a 2 pro subwoofer, je to tak správně?
Takže s 2 cinchu co jdou z autoradia pro repro musim rozdvojkou napojit na 1,2,3,4kanál na zesilovači a 2 cinche co jdou s autoradia pro subwoofer zapojin na 5kanál. Je to tak správně nebo jsem to zase nepochopil.
Díky za pomoc
Pochopil si to spravne.. Jen prijdes o funkci FADER na radiu.. Ale muzes si to odladit na zesu...