Navštíveno 2271x

Zdravim,nemuzu se nejak rozhodnout do kteryho setu jit
[ Link ] nebo
[ Link ] krmeny to bude z radia
prijde mi ze sou ty sety skoro stejny

19.07.2009, 22:44 |
clown Esprity mam v low end instalu a dobry :o)
ale chce si to poslechnout :o) na radiu jsem to mel zezacatku jen na chvili, cca mesic, nez dorazil zesik a skok to byl pak naramnej :o)
nelze rict, co je lepsi .., kazde ucho je jine, chce si to poslechnout :o))

19.07.2009, 23:55 |
DaveX Chybu neuděláš ani s jedním. Já bych ale spíše volil helixy :) Je to taková ověřená kvalita
No já bych zvolil Kicx mám předek i zadek Kicx a maximální spokojenost, asi dva měsíce jen přes radio(Alpine 9884) a super zvuk i basy. Ted je mam na zesilovaci a taky perfektni spokojensot, ale myslim ze at se rozhodnes pro jakykoliv z nich tak budes spokojený, ten rozdil asi moc nepoznaš :-)
Pokud budeš kupovat celou sadu, tak Helix. Esprity hrají opravdu za ty peníze luxusně.
me se osobne zvukove libi Esprity takze davam hlas jim
Když už jsme u těch espritů, jak je se zatížitelností? Dá se bez protestu do těch komp nalejt třeba 80-90 rms?

20.07.2009, 13:23 |
clown party ale da...,
davam jim 70, rezu na 50Hz :o) ale nejsou to kompa vyslovene na bordel :o) to co si dovoluju k Helix RS6 z nich fakt nedostanu :o))
otazka je, zda zesik, co pises ma fakt tech 80 - 90W, nebo to ma jen na papire :o)) btw. silnejsi zesik kompa nezkurvi, spise naopak :o)
Vo mě nejde, vim, že tyto kompa na bordel nejsou, taky proto bych je nechtěl, ale spíš můj kámoš se do nich zahleděl a zesík MBQ DCS480 těch 80rms určitě má. Jen se mu nezamlouvalo těch pouhých 60rms :-)

20.07.2009, 13:43 |
clown no ochrana na vyhybce je zarovkou :o) Lucass je ma v aktivu a daval jim taky 70W a bez problemu :o)
ja uvidim pristi tyden, ma prijit nahrada za HX400 (mensi upgrade) tak jim budu davat cca 120W :o))

20.07.2009, 13:43 |
clown jen potrebuji cca 14 nechat rozehrat :o)
Dave: Troufl bych si říct že i Kicx je ověřená kvalita..
kdyz uz sme u toho bordelu,ktery kompa na bordel jsou,a ma vubec cenu instalovat ovaly kdyz mam v kufru subwoofer,jinak je to do octavky1
Jj, aktiv, 70W, 50Hz, zda se akorát... 120W ty pudou =o) co to bude k ty A1? A2 ma 150W, B2 100W, P200 130W, tak už snad jedině US Blaster USB 1381 =o))
tomikov: Záleží na tobě.. Máš repra na zesíku?

20.07.2009, 23:54 |
DaveX Collin: Netvrdím že ne, určitě jo. Ale Helix je prostě helix a je na trhu o dost déle než kicx.

21.07.2009, 09:17 |
clown Lucass .. ti dam, ze B2 ma 100W :o))
ale bude fajne :o)

Collin:prave ze nemam repra na zesiku,mam dvoukanal a tim honim subox
[ Link ] tenhle set by mohl hrat dobre na samotny radio,kdyz ma hodne db ???
zrovna Hertz uvádí "nepravou" citlivost,takže tím bych se neřídil... bejt na tvým místě tak popřemejšlím o těch Rainbow SL 6x9 co jsou v inzerci, nebo jestli chceš nový tak asi ty Esprity..
tomikov jo a Hertz Energy radu bych uz na radio nedaval
vem Esprity, ty se hodi jak na radio tak zesik a super zvukove
Že je na trhu déle nic neznamená.. ;-)
za me helix,nebo ty hertze,mel jsem oboje a spokojenost,akorad ty hertze jsou potreba nakrmit.
kick jsem neslysel,a ani nechci slyset.
tak sem se rozhodl ze koupim jen ty kompa kicx bez ovalu dozadu a radsi je nakrmim,akorat bych chtel poradit kterej zesik je lepsi nebo kvalitnejsi
[ Link ] [ Link ] a jeste jak silna dvoulinka se dava od zesiku na repra,dikec

04.08.2009, 21:22 |
tomikov | Upraveno: 2009-08-04 21:23:56
Od zesu do repro ti bude stačit 2.5mm. Z těch dvou bych si vybral Eyebrid.