Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Interferenčné rušenie

o Navštíveno 1823x o
o 19.07.2009, 13:10 | Sinister
Zdravím vospolok. Mám problem s interferenčnym rušením (bzučanie v repro po naštartovaní motoru) a potreboval by som pomôcť čo sa stym da robiť...pre info čo sa tyka zostavy a zapojenia:
Rádio: Alpine IVA-D106R
Zosik: Mac Audio Z4200
Repro: Ground Zero + sub JBL

Doteraz som mal repro zapojene na zosik radia a na MacZ som mal napojeny samotný Subwoofer, všetko šlapalo jak malo..
Potrebujem to ale prerobiť a zadne repro pôjdu z predzosilnovača radia cez MacZ.. Keď som to ale všetko pozapajal prišlo naradu rušenie a neviem čo stym..Všetko vratane radia, zosiku je napajane priamo z BAT. rádio ma dokonca už všebe odrušovací modul proti tymto riešeniam, všade mam tienenú kabeláž na autohifi a stale rušenie nemá niekto pls nápad čo stym? Jedine čo zatial nemam je Kapacitor kvoli stabilizácií napätia ale chcem sa spytať či by eventuelne mohol aj ten pomôcť aby sa odstránilo rušenie.
Ďakuejm za každu radu :)

o 19.07.2009, 23:05 | Sinister
škoda no čakal som väčšiu odozvu asi si budem musieť poradiť sam ale aj tak keby niekoho niečo napadlo :) ...
o 19.07.2009, 23:36 | clown
kdyz natahnes signaly jen na zkouzku skrz kabinu, zlobi to furt ???
co to udela, kdyz pripojis do zesu na signal CD/MP3 ???
o 19.07.2009, 23:46 | Sinister
nahrubo cez kabínu som to ešte neskušal ani daky iny prehravač na zosik tak zajtra skusim a dam vedieť
o 20.07.2009, 22:27 | Sinister
tak už ozaj neviem...napojil som na zosik cez tie kable čo tam su mobil a hralo to bez rušení prepojil som to aj nakratko cez kabínu a robilo to to iste :(
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3938 sekund.