Navštíveno 2360x

Kámoš chtěl zrušit plato a udělat trošku upgrade...není to na TC ani EMMU a nic podobnýho a na první práci nás obou to snad není zas tak hrozný...Snaha byla a na den práce to snad zas tak zlý není...až se to potáhne tak to bude super...Jinak dráty a vše je vedeno spodem pod deskou takže nikde žadní hadi :-) Líbí aspoň trošku?

kdyby někdo měl nějakej rozumnej nápad jak to jednoduše vylepšit tak sem s ním :-)
jinak ta kostka už byla hotová a chtěl ji zachovat a ovály původně byly v platě samosebou...kapík mu ležel doma rok tak jsme ho tam přidali když už ho měl :-)
podle me ty ovlay jsou tam nanic.ale jinak to nevypada zle
mno vyhazovat je nechtěl když už je měl a aspoň to není tak prázdný ty boky...dovnitř samo nehajou nic moc,ale když se otevře kufr tak hrajou hezky ven...

17.07.2009, 00:17 |
zipp mně osobně to přijde jako zabitej kufr, kam nic nedáš.. já osobně bych vyhodil ty ovály a kondík dopryč, kostku dal do rohu... bude to vypadat elegantně a kufr bude aspoň z části použitelnej
zipp:on kufr právě na nic nepotřebuje...Tak jaks to popsal to měl předtím...

17.07.2009, 08:25 |
Kapka (M)
*** presunuto do Autohifi ***
chce to videt az to bude komplet,tedy hlavne potazene,ale zatim libi.
Kapka(M) : díky,trošku jsem se netrefil :-)
Me nelibi:o( Zesik a kapik bych dal do bocnice misto ovalu a ovaly klidne do plata ktere bych klidne vyriznul:o)
Čéče nic moc, zabít kufr muzikou se dá líp. Ale ty ovály se mi tam nelíběj. Dej je pryč nebo je natoč ven, určitě budou potom hrát ven líp.
Nebo jak napsal Ufík, šoupnout je do plata.
tady šlo o to aby zrušil plato tak nevidím jedinej rozumnej důvod proč ho dávat zpátky...to bychom se na to rovnou vykašlali...Jinak zesík na bok nevleze...
proc?Kdyz to platu udelas do bananu do kraju das ovaly a stred bude vyriznutej:-) bude to podle me lepsi nez tahle opicarna:-)
Pokud nemáš garážový stání, tak docela riskuješ zbytečný vykradení bez plata, takže to plato určitou výhodu má (jasně, když už ti tam vlezou, tak ti plato nepomůže, ale aspoň tam neni vidět). Ufík to s tim banánem, ale vymyslel dobře.

18.07.2009, 00:21 |
Kesam Mě se to nelíbí vypadá to strašně lacině jste na tom měly dělat aspon 3 dny to se neuchvátá.
takle se my to taky nelíbí tam jsou ty ovály uplně na hovn...
zkus jak už to tady psaly kluci

kamile kua vyprdni se na fušovani do muziky jinejm a dej do kupy svýho fajtaaa ;-D
jezisi ty jsi tu taky? :-D Zdar jak sfina ty stara vojno :-D Sem tam te vidivam ve tvem silenem stroji :-) fajt bude kdo vi kdy pac to zdrzuje nedodelana lakovna...az bdue lakovna tak bude fajt :-)
mno ja spíš čučim že jsi tu ty;-)