Navštíveno 1698x

Ahoj,
potřebuju poradit nejakej kvalitni FM modulátor na propojovačku aut
kvalita na 1 místě pak až cena
dík moc
Proč modulátor - nešlo by to řešit jiným adaptérem? Co a kam chceš připojit?
este asi nikto nevyrobil... zatial som mohol pocut len same shity.
Harry: hele jde mi jen čistě na propojení aut. Já budu vysílat signál a chci propojit několik aut.
Vim, že kabelem je kvalita 100%, ale jak bych to popsal...
U mě není problém se dostat k rádiu a tam rozdvojit zadní signál ( 4 šrouby pod 2 dálkama a vytáhnu clej svazek kabelů), ale problém je u ostatních aut kdy musí jít ven rádio a vstup do zesilovačů je taky menší problém.
Prostě se ke vsupům nedostanu
Harry jestli víš o jiném adaptéru tk šup sem s nim
Tím FM modulátorem jsem chtěl ušetřit rozebírání a vyndavání rádií aby to jelo přes AUX
Nejde mi moc o High-End zvuk a nebo basy (basů mám dostatek, ale chci dělat občasnou šou a propojit tak několik aut
Harry: hele jde mi jen čistě na propojení aut. Já budu vysílat signál a chci propojit několik aut.
Vim, že kabelem je kvalita 100%, ale jak bych to popsal...
U mě není problém se dostat k rádiu a tam rozdvojit zadní signál ( 4 šrouby pod 2 dálkama a vytáhnu clej svazek kabelů), ale problém je u ostatních aut kdy musí jít ven rádio a vstup do zesilovačů je taky menší problém.
Prostě se ke vsupům nedostanu
Harry jestli víš o jiném adaptéru tk šup sem s nim
Tím FM modulátorem jsem chtěl ušetřit rozebírání a vyndavání rádií aby to jelo přes AUX
Nejde mi moc o High-End zvuk a nebo basy (basů mám dostatek, ale chci dělat občasnou šou a propojit tak několik aut
UP!!!!!!
kluci kdo má zkušenost...fakt to potřebuju vyřešit