Navštíveno 1712x

Ahoj všem chci se jen zeptat zda mam pred zesil. Hifinics 6000D davat na napajeci kabel od baterie pojistku a nebo je to zbytecne? Myslim ze na tento zesik ktery ma vykon 3kw do 1 ohmu bych musel pouzit min 250A ale mam tam 50mm kabel a ten smi mit jen 200A mam ji tam tedy davat ci se mam na pojistku vykaslat a pripojit ho natvrdo? Dekuji za radu
dej pojistku co neblíž k baterce
Jde o to ze mam zalozni druhou baterii v prostoru rezervni pneumatiky a kabel od ni chci mit co nejkratsi kvuli ztratam. Myslis ze bych tu pojistku tam mel dat? Nebo je tam jen tak stejne jen symbolicka?
Je tam ta pojistka vazne nezbytna? Vim ze kdyz tam bude je to lepsi ale vazne tam musi byt?

03.07.2009, 17:06 |
Zdenek (A)
Nikdo ti nemuze nic prikazat. Pojistka je jen bezpecnostni prvek, stejne jako pasy v aute. Nevim, co k tomu rici vice...
To dokazi dobre pochopit ale kdyz zdravym rozumem vezmu to ze zesik je schopny si vzit pres 200A tak ta pojistka bude praskat a akorad s tim budu mit starosti ne? Co myslite je hloupost ji tam nedavat?

03.07.2009, 17:27 |
ivls ano,dej,
a pokud ta 50 ka propojuje dve baterky , jak pises - jestli jsem dobre pochopil, tak dej pojistky i u druhe baterie z kazde strany, pokud to chces udelat z hlediska bezpecnosti dobre

03.07.2009, 20:42 |
107fm je to hloupost...zkrat...a následné vyhoření auta te o tom třba přesvedci.

04.07.2009, 00:15 |
rebel audia3t:pojistka ti nepraskne akorát když to bude 200A tak víc než 200A nepustí a když ji nedáš tak to nevadí,ale když do tebe třeba narazí auto kabel se uvolní tak se nic zesíku nestane ten má asi svou pojistku .Ale jen si pujdeš koupit novou baterku ta pojistku nemá a dáš za ní ranec tak nevím co je lepší já tomu nerozumím ale dal bych pojistkuza 80kč
tak za prve , zesilovac Hifonics BXI6000D !!!NEMA!!! pojistku
a za druhe musis pred nej MUSIS dat 300A ,nebot 200 ci 250A je vazne malo
200A se dava pred BXI4000D

04.07.2009, 10:14 |
rebel | Upraveno: 2009-07-04 10:16:45
Frenkie:jho to je možné že by to chtělo 300A pojistku to já nevím jaký zes chce.Všechny parametry neznám ale na otázku mám dát pojistku: jsem to myslel ,že když ji nedá a něco se stane ta může baterku vypálit a dojít pro novou.
audia3t: a jestli budeš jezdit emmu tak musíš dát např:2*50kabel a 2*200A pojistku.Na jednu 50kabel podle pravidel musí být max 200A pojistka jinak budou bodíky dolů a to je škoda
kdo umi prekladat tak z manualu :
GERÄTESICHERUNG (FUSE)
Die integrierten Stecksicherungen schützen das Gerät vor Kurzschlüssen und Überlastung. Ersetzen Sie diese im Falle eines
Defekts mit den jeweils angegebenen Sicherungswerten (siehe Technische Daten).
ACHTUNG: Das Modell BXi4000D besitzt aus konstruktionsbedingten Gründen keine interne Gerätesicherung.
Der Verstärker muss unbedingt extern mit einer In-Line Kabel-Sicherung mit einem Wert von 200 A abgesichert werden.
ACHTUNG: Das Modell BXi6000D besitzt aus konstruktionsbedingten Gründen keine interne Gerätesicherung.
Der Verstärker muss unbedingt extern mit einer In-Line Kabel-Sicherung mit einem Wert von 300 A abgesichert werden.
Rebel to co jsem psal bylo na audia3t , jinac teda pise jakej zes ma a pta se jestli davat pojistku
Ono tady pojistku dat musi, nebot kdyby ji nedal a odpalil zes ma smulu co se tyce zaruky