Navštíveno 2620x

01.07.2009, 21:02 |
x.X.x | Upraveno: 2009-07-01 21:05:28
Ahoj prosil bych o radu při výběru autorádia .. přemýšlím nad modelem PANASONIC CQ-C8405N ale při pročítání fóra váhám o nějakém pioneeru když vidím že si ho hodně uživatelů chválí tak váhám. Chtěl bych aby mělo výstup pro SW a jde mi hlavně o kvalitu zvuku...a chtěl bych aby cena nepřesáhla 4000,-
kolik chces RCA , barva podsviceni
no pokud ti nejde o designovou bombu, tak podle mě jednoznačná volba.. Clarion DXZ 389.. Zvukově luxus, 3 páry RCA, čelní AUX a čelní USB a jen 3290,-Kč. Máme zelené podsvícení a poslední s podsvícením modrým.. Mrkni na ně:
[ Link ]

02.07.2009, 06:59 |
x.X.x Frenkie: RCA 1 nebo 2. 3 jsou pro mě už zbytečné a na podsvícení nehledím kdyby bylo zelené budu rád jinak modré nebo červené to je jedno

02.07.2009, 07:00 |
x.X.x Ten Clarion neni k zahození ale chtěl bych raděj mezi tím panasonicem nebo pioneerem dostat nějaké typy.. ale kdyby tak se spokojím i s tímto typem..:)
no jestli rozmýšlíš mezi panasonic a pioneer tak já bych měl jasno hned-pioneer ;-)

02.07.2009, 07:08 |
x.X.x taky tam vidím větší kvalitu zvuku atd.. ale jaký typ ?
čoveče vůbec netuším co je v tvé cenové relaci teď dostupné...Určitě ti poradí někdo...Já osobně mám teď tohle
[ Link ] a předtím jsem měl tohle
[ Link ] a naprostá spokojenost s obojím :-)
a není to jen o větší kvalitě zvuku ale i o antishocku,výkonu atd...u mě prostě vyhrává pioneer :-)

02.07.2009, 07:20 |
x.X.x Super takže už mám i nějaký cíl .. bude to pioneer :-D ale ted vybrat nějak model s dobrými funkcemi a jak bylo řečeno RCA, wýkon, antishock..

02.07.2009, 07:28 |
x.X.x Je lepší RCA 1 nebo 2 ?? kdbych náhodou myslel do budoucnosti ?? a našel jsem si autorádio Pioneer DEH-50UB tak jestli má někdo s tímto typem zkušenosti prosím nakrmte oči..
no pokud chceš myslet do budoucnosti coz myslim uricte neni na skodu tak bych uvazoval o 2-3 RCA urcite...jinak Pioneer DEH-50UB vypada fesne za ty prachy...

02.07.2009, 07:50 |
x.X.x jj ten model vypadá dobře má i kvalitní základ až teda na to RCA jinak po finanční stránce je to super
tak z tech dvou jednoznacne Pioneer , a typ podle financi + tveho prani vybavy , drazsi nebude mit horsi vybavu , kdyztak mrkni na tento kousek
[ Link ]
zober ten Clarion co ti ponuka Revilo...zvukovo minimalne tak dobre ako Pioneer a vybava je niekde uplne inde
Já sem taky pro Clarion...
x.X.x: posilal jsem ti neco do mailu..
Vubec bych nerikal ze pionner v teto cene je zvukove nekde jinde jak clarion od Revilaka... presne jak pise SUPAFLY

02.07.2009, 12:52 |
x.X.x Pravda.. Clarion sice neni kosmetická bomba ale funkce a zvuk bude asi dobrý jak tu čtu.. kdyby měl ještě někdo nějaký návrh budu velice rád. Jinak ten pioneer DEH-2120UB neni zase tak špatný..

02.07.2009, 15:29 |
x.X.x | Upraveno: 2009-07-02 15:36:03
Přemýšlel jsem že budu asi ještě chvilku šetřit a pořídím si CLARION DXZ 778RUSB. Jaký máte na tohle autorádio názor a popř máte lepší návrh na rádio do 6000 ? a taky se chci zeptat jaký je rozdíl mezi DXZ 778RUSB a DXZ 788RUSB.. je tam kolem 1000,- rozdíl ale jak jsem hledal tak jsem v nich rozdíl zatím nenašel.. nevíte někdo v čem to vězí ?
Pioneer, Clarion a nezapomeň na Alpine.