Navštíveno 1818x

Mám dotaz, alo možná je to hovadina. Pokud mám anténu se zesilovačem, pomohlo by pro zlepšení přijmu dát ještě přídavný zesilovač, nebo to už je jedno a je to v rádiu?
no pokud mas anténu se zesilovacem tak je zbytecne davat dalsi,ne?Protoze pokud ti spatne hraje radio, tak mas spatnou antenu,pokud spatne prijima tak tim zesilovacem jen zesilis ten spatnej signal a nikdy to nebude ono:o)
No mám problém, že potebuju tu anténu někde skrýt. Měl jsem tu nalepovací na okno, ale jak jsem jí dal pod rám okna, tak to začalo rušit. Mám totiž kabro a myslím si, že ten rám je nějak zesíleny. proto to ruší. No a říkal jsem si, že bych to dal jinam, ale nevím jak moc dobrý signál by to bralo, tak mě napadlo, že bych to mohl zesílit ještě jedním zesilovačem. Jestli to není blbost.
co to je za auto?Dej prut na kufr nebo na blatnik:o) aktivni antena za okno je fajn,ale musi byt treba u zrcatka:o)
je to suzuki swift kabrio. Žádný prut nikde nechci. proto to musím vymyslet jinak.
Co třeba nnténu se zesíkem do nárazníku.... www.stualarm.cz

01.07.2009, 14:46 |
DJ.UFÍK | Upraveno: 2009-07-01 14:48:10
tak nalepovaci pod zrcatko:o) kdyz presto placnes folii tak to neni videt taky to tak mam:o)
mam ja
[ Link ]
DJ.Ufík : tu co si sem dal jsem zkoušel. A jediné kdy jí to nruší je někde uprostřed skla. jakmile se přiblížím k rámu začně to rušit.
radek: Do toho zesíku jsem to právě uvažoval. Ale nevím jak to je se signálem. Je jedno jestli je anténa na střeše nebo v nárazníku?
To je spešl anténa do nárazníku, má snad tedy schopnější zesík a je řádně velká, předpokládám když ji vyrábí, že funguje. Samo bude fungovat v plastovém nárazníku, ne v železné traverze....
hele ja nevim me to nikdy nic nerusi:o)