Navštíveno 2590x

Ahoj
potřeboval bych poradit
objednál jsem si iso konektor, dnes jsem ho zapojil a na dipleji autorádia se rozsvítilo vše, nešlo mi naladit rádio a když jsem pustil cd a zvyšoval hlasitost tak se nezvyšovala postupně ale skákalo si to jak chtělo...
jsou špatně propojené kábliky bezi těma dvouma konektorama ?
diky za odpovědi
jde o sony iso konektor
A mel jsi to predtim zapojene jinak?
před tím tam bylo rádio kde vlastně jsou kábliky zastrčene v rádiu bez toho plastového konektoru
teď je tam jiné rádio proto jsem objednaval konektor kde jsou oba plastove konce
Nikdo neví co s tím provest ?
zkus to vyfotit jak to máš zapojené, takhle ti asi moc lidí neporadí
tak snad pomůže

Nevypadla ti antena? Me to taky delalo u sonky, kdyz byla vypadena antena.
antenou jsem prověřil, tou to není
Ještě nafot konektor kterým to připojuješ k autu, tedy ten co jde do konektoru na 1 a 4 fotce. Mohlo by být přehozené napájení od baterie a spínací skříńky.
tak jsem to vyfotil, tuším že černý je na repro ale raději jsem vyfotil oba

02.07.2009, 20:55 |
jenicek007 | Upraveno: 2009-07-02 20:56:19
Asi jako prvni bych promeril napajeni,jestli jde vse tam,kam ma
jak se to proměřuje ? tady jak poznám o že to jde pak správně/nesprávně ???
nikdo nepozná jestli je to v pořádku ?
jak se to proměřuje ? tady jak poznám o že to jde pak správně/nesprávně ???
nikdo nepozná jestli je to v pořádku ?
jestli jede radio a nereguje zvysovani hlasitosti, lazeni radia atd tak to nebude v ISO , spis bude v . . . radio
radio bylo plně funkční, jen jsem ho přehodil do druhého auta tak bych tohle nejspíše vyloučil, nikde jsem s ním neprásknul...
jeste mne napada zda je ten ISO-Sony konektro presne na tenhle model, zda je original sony a nebo nejaka druhovyroba
nevidim nikde o jaky auto se jedna ale nektery maji mute v iso takze pokud se to spoji s necim v kabelazi tak by to mohlo vysvetlovat proc to nejede kdyby bylo seple mute
zkus to radio v jinym aute a nebo jiny radio ve svem aute
a rozhodne bych vypinoval vsechno z auto iso co tam byt nemusi
jde o druhovýrobu ale prodejce mi říkal že s tim neměl problém
vím že sony konektory jsou dva druhy tak je to možné
ještě jsem vyfotil staré rádio + jeho zapojení
je tam půlka dratu zapojene jinak jak u toho nového iso konektoru... jinak jde o alfu
může se něco posrat když popřehazuju dráty ? tedy krom napajení, to nechám tam, kde je samo sebou
že bych ty drátky u nového konektoru spřeházel podle toho starého radia viz poslední dvě fotky
TAKŽE
spopřehazoval jsem to podle zapojení na sterém rádiu a jede to v pořádku
děkují všem za účast