Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > ozvučení fabie

o Navštíveno 1754x o
o 29.06.2009, 12:16 | Maxxxxxik
ahoj všem, včera mě překvapil kamarád, který využívá auto pouze k přepravě, že mu blbě hraje radio a že chce něco nového. řÍKÁM, NENÍ PROBLÉM, něco uděláme, jenže - chce radio Kenwood, něco do třech tisíc a chce vzadu vyměnit repro Xplod 25W RMS za neco silnějsiho, protoze mu v tom docela rachta. Ovaly nechce a chce to dat jen do tech bocnich plastu v kufru v kratke fabii, cca 8 cm prumer. Co s tim???
Diky, Jirka

o 29.06.2009, 14:03 | audioland.cz | Upraveno: 2009-06-29 14:03:49
Za 3300,- máš Kenwooda i s USB a zeleným podsvícením do fábky, je to dobré rádio, konkrétně model KDCW4044

[ Link ]

spíš by mě zajímalo co má vepředu za repra..především na to bych se zaměřil, ne na něco vzadu..jestli tam má taky Sony atd, tak pak si zadníma reproduktorama nepomůže...

kdyžtak se ozvi na ICQ 261490430 a můžem probrat
o 29.06.2009, 20:18 | Midnite
a proč chce kenwood? za ty prachy můžeš mít clariona nebo alpinu :)
o 30.06.2009, 11:18 | Frenkie
jako Palmer , ten kendwood kdc-w4044ugy je super [ Link ]

a ohledne repro, taky bych to videla asi pres icq, jestli by spis nebylo lepsi vymenit predni a zadni zrusit uplne,ale zas vozi casto nekoho vzadu - pokud joo dal bych tyto Crunche [ Link ]

kdyztak napis na icq a doresime repro tak
o 03.07.2009, 09:15 | Maxxxxxik
dekuju za rady, poslal jsem mu to a uvidime :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3033 sekund.