Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > RADA S NAPÁJENÍM

o Navštíveno 2081x o
o 29.06.2009, 06:27 | Gervis
zdarec.jelikoz mi prijde od Zakyho monoblok helix spxl 1000 a potrebuju s nim krmit 3 ks alpine swr1242d v mým malinkatým cinquecentu tak bych rad nejakou tu radu ohledne napajeni...cetl jsem tu nejaky clanky o zaloznich bateriich atd ale jde to uplne mimo me takovyhle veci tak bych rad radu.jako jestli je potreba nebo jestli to utahne normalni baterka,kdyz by bylo potreba tak jakou a kde shanet a jak to vubec zapojit atd...mam na to nachystany 4m 50ky kabelu samozrejme pojistkovy pouzdro(100A pojistka) a kapík 1F.tohle jsem fakt nikdy neresil tak tomu nerozumim...Dik za kazdou radu...jinak do prcka jsem ted kupoval novou baterku exide EA 602-12V/60Ah jestli je to k necemu dobry znat...

o 29.06.2009, 08:04 | Smrada (M)
Stavy neni nikdy dost. Ale myslim si, ze to ta baterka zvladne. Ono neni nikdy problem dalsi baterku pridat. Tedy technicky. Pokud uz mas vymyslenou zastavbu komponent, tak by to byt problem mohl.
o 29.06.2009, 08:18 | Gervis
no je to vymyslene tak ze pokud by ta baterka mela dodatecne prijit dozadu coz by predpokladam mela ptz dopredu ji stejne neni kam dat tak tam na ni misto bude...Ale pokud to zvladne tahle tak je to jen dobre :-)
o 29.06.2009, 19:49 | Zaky
Tak ty to máš do takovýhle taštičky :-))) To bude jak nafukovací míč :-)) Uvidíš co to bude dělat až to zapojíš,hrát ti to bude i takhle samozdřejmě.Rozhodně nehraj s vypnutým motorem,to by nebylo na dlouho.Pokud máš místo tak by to tak bylo určo lepší,nebo dát silnější bat.dopředu.
o 29.06.2009, 23:14 | Gervis
jo no do tehle krabicky :-D s nastartovanym motorem jsem hral da se rict temer vzdycky(i kdyz tam byl jen jeden alpik).No uvidime co to bude delat az se to zapoji a odzkousi... :-D Snad to bude good :-)
o 30.06.2009, 09:27 | Smrada (M)
Rad bych to auto pak videl. Nedokazu si to predstavit :) Jinak ja myslel, ze chces baterku pridavat ne jen menit. Pokud bys rozmyslel o presunu baterky, doporucil bych tam tu puvodni (pripadne stejne velkeho nastupce) nechat a doplnit pres rele nejakou silnejsi dozadu. Vybirej mezi znamymi znackami jako je Stinger, Exide...
o 30.06.2009, 09:37 | pepe689 | Upraveno: 2009-06-30 09:38:09
na 50 kabel 200 pojistka pac 100 ti bude praskat

Smrada tak rele Ti Pavel 528 vysvetli proc ho nedavat :-)))
o 30.06.2009, 13:51 | Gervis
to Smrada:neni problem pak mrknout az to bdue hotove...Jinak ja ji mam uz nejakej patek koupenou a ted jsem jen chtel zjistit jestli budu potrebovat druhou nebo ne...
o 01.07.2009, 08:36 | Gervis
tak je to vyřešené...zjistil jsem že to co jsem měl původně není 1242D ale 1222D tak poputuje do světa :-)Aspoň ty dvě potvůrky dostanou to co mají a ještě zbyde místo:-)
o 02.07.2009, 00:24 | Gervis
jinak teda helouš už dorazil(sic jsou poštěváci blbci pač bych se o tom asi ani nedozvěděl kdybych nezašel na poštu se optat) testnul jsem ho a vypada to s ním na ty dva SW docela fajnově...Měl sjem tam 100A pojistku a vydržela...neměl jsem to ani úplně sladěné ale jsem spokojenej a to je njdůležitější :-)Jinak dík Zakymu za luxusní ochranu proti pošťákům(to by nedokurvily ani kdyby chtěli :-D ) :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.391 sekund.