Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Zkušenosti Ripspeed

o Navštíveno 4666x o
o 28.06.2009, 17:53 | Tweety_xx
Zná někdo toto rádijko? [ Link ]

Máte s ním nějaké zkušenosti?

o 28.06.2009, 21:16 | endru.ondra
Neznám ale podle ceny a názvu bych od toho něčekal nějaký zázraky spíš je to další noname rádio
o 28.06.2009, 21:41 | Tweety_xx | Upraveno: 2009-06-28 21:41:57
údajně by to mělo mít střeva od JVC. Teda alespon mi to řekl prodejce. 5ekli mi to v ově i v praze. Tak bud jsou tak školení, nebo je to pravda.
A ta cena by mohla být zajímavá, protože to dělají přímo pro halfords a jinde se to koupit neda.
Ale nevím no.
o 28.06.2009, 21:56 | endru.ondra
Dneska tě pomálu každej naslibuje a napovídá tolik jen aby co nejvíc prodal že můžeš věřit jen osvědčenej kvalitě, pokud teda nemáš peníze navíc aby sis ho moch koupit

A pokud bych si chtěl koupit rádio s dvd tak bych si nekoupil rádio bez možnosti sundat přední panel je to příležitost k vykradení auta nebo alespon k požkození zámků rádia a bůch ví čeho ještě
o 28.06.2009, 22:03 | michal_smsmsm (A)
zkusenot nemam, zadna hitparada to asi nebude, JVC to tak trochu pripomina, to je fakt... nicmene pokud nejou money tak to asi svoji sluznu splni, pokud jsou money koukal bych spis po osvedcenych znackach...
o 28.06.2009, 22:04 | Tweety_xx
panel tomu sundat jde.
o 28.06.2009, 22:32 | endru.ondra
spíš bych si přišetřil, počkal a koupil ověřenou kvalitu než něco co neznám abych pak litoval když to budu reklamovat
o 28.06.2009, 22:59 | Lefi
Kamarád to má a za ty peníze bych řekl že je to supr.nečekej zázraky,ale obraz je dobrej,čte to všechno i ten zvuk z toho neni nejhorší...
Musim řict že mě Rip speed překvapil,já osobně bych si to nikdy nekoupil,ale za ty peníze to špatne určitě neni.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3483 sekund.