Navštíveno 2636x

Prosim o radu jak napajet tento zesilovač. Budu vděčny když ma na sebe da někdo rozumny kontakt abych mu mohl zavolat a domluvit se co a jak. Děkuji

co konkretne mas na mysli? prierez kablu?
Ne ne o prurezy se mi nejedna spise hlevne o zalozni baterii kterou vybrat a nechce se mi za ni vyndat 10tis.ale tak sedm max.
Ty jo... To už je čtvrtej topic ohledně jedný věci...
To je takova dobra zmrzlina topic :)
Tak tu take znam jen bych tento nazev necekal tady:-)
Topic ja nevim jak ti to mam rict :) ale treba ty si zalozil topic Pomuže mi tohle někdo rozhybat? kazda diskuze je topic alespon myslim jestli melu ho..a tak me opravte :)
To je klidne mozne jenze za celou tu dobu co jsem tady mi nebyl nikdo z vas schopny rozumne poradit tak k cemu tady jste hmm?
od baterie natáhneš napájecí kabel (radši) o průřezu 50mm2 a zapojíš ho do terminálu u zesilovače. jak vyřešit ukostření máš dvě možnosti: buď natáhneš druhý kabel jako předtim napájecí, ale zapojíš ho na mínus, nebo druhé (levnější ale ne tolik dokonalé) řešení, že natáhneš kostřící kabel od zesilovače ke kostřícímu bodu v kufru a ještě v motorovym prostoru posílíš kostru natažením kabelu stejného průřezu od kostřícího bodu na mínus pól baterie.
z autoradia natáhneš RCA kabely u kterých je remote, ty zapojíš zesilovače. RCA na RCA a remote do remote vstupu.
a potom ze zesiku natáhneš repro kabely a zapojíš k subum
koukám tam máš ještě kapacitor. tak napájecí kabel natáhneš od baterky do kapacitoru a z něj poté do zesiku, dej pozor aby délka kabelu od kapu k zesu nebyla delší jak 30 cm!
Jo jo tohle uz jsem vyresil ale resi druhou autobaterii jako zalozni a nikdo mi neni schopny poradit jakou kazdy mi lame nad baterii power cell 4000 a tu ja seru pro muj vykon mi staci slabsi a levnejsi. Ted jsem koukal na odyssey 1500D aby zsesik mel co papat:-)
nedávnu tu petis porovnával powercell 4000 VS odyssey ale už nevim typ a více mu vyhovovala to odyssey. měl s ní větší výkony.
koukal jsem na tu odysseyku cos tu nahodil. nemam teda takový přehled, ale na tvuj výkon by ti mohla postačovat.
já mam PC 3000 na 2KW.
Musi stačit vice do baterie nainvestovat nechci. Ma 68 Ah a 3100A zkratak to by mělo stačit ne? Chci ješte zachovat original u motoru tam mam 72Ah a nejakych 600A. A potrebuji vědět zda je mohu dat paralelne k sobě? Nemaš na sebe telefon? Zavol bych abych se neco o tom ješte dozvěděl
já bych ti rád poradil, ale já tomu toliko nerozumím, jsesm si taky nechal s baterií poradit. skus napsat na icq petisovi, ten má zkušenost s oběma značkami.
jinak co se týče zapojování baterii paralerně, tak jsem četl, že by měly být stejného typu a úplně nejlépe ze stejné výrobní serie.
a co kdyz nebudou stejne?
asi to nebude nejlepší, mohly by se rychleji vybíjet. hlavně musej mít stejnou kapacitu (Ah)
To je klidne mozne jenze za celou tu dobu co jsem tady mi nebyl nikdo z vas schopny rozumne poradit tak k cemu tady jste hmm? /// ty voe, tady není žádná neplacená poradna!!! uááá
audia3t: ještě se rozčiluj,že ti neporadili dost rychle, když jseš línej použít funkci vyhledávání tak si nestěžuj..
Nerad bych tu střelil nějakou hovadinu. Jen takový nápad, co tak na remote kabel pověsit řádne dimenzované relé, případně jinej elektronickej spínací element, kterým paralelně připojíš tu přídavnou baterii. V klidovém stavu se ti nebude baterie vybíjet vnitřním odporem té druhé a při odběru by neměl být problém.
Ach jo. Vše o dvou bateriích tu už bylo řečeno. Není to ani problém najít. Třeba i zde:
[ Link ]
problem bude v tobe dostalsi na vybranou do ceny kterou si chtel tak jednu baterku vem a je to jinak na tohle zadnou zalozni nebo druhou baterku nepotrebujes neni to zadnej zazrak na odber

29.06.2009, 14:59 |
rebel audia3t:mam naprodej exide dc 900 jak nová ted ji mám v garáži cena 2700kč.Nová byla za 6500kč.Na tu sestavu co je na foto by to mělo stačit.co ty na to ?