Navštíveno 1927x

Ahoj lidi,
vybírám s autorádio s CD a USB.
Zatím mám tyhle dva favority:
[ Link ] [ Link ] Hlavní požadavky jsou asi: decentní vzhled, citlivý tuner rádia a bezproblémové ovládání hudby na USB (procházení složkami apod.)
Rádio půjde do 12roků starého auta s původními repro (M. Lancer), takže drobné rozdíly ve kvalitě reprodukce zvuku nehrají roli.
Které rádio by jste mi doporučili? Případně navrhněte i jiné rádio srovnatelné kvalitou a funkcemi.
Předem díky za tipy
hmmm, to byl vtip, nebo vážně? tuto značku neznám, dělají kvalitní rádia?
zatím bych subjektivně šel spíš do toho pioneera, který je i malinko levnější
Ahoj, nemel bys zajem o alpinku CDE-9880R?
[ Link ] mam ji necely mesic v aute, nahrato par hodin, stav A1
cenu by jsme dohodli na icq ci mejlu. klidne udelam foto
Martas: jaký vtip? clarion jsou hodně dobré rádia a hlavně toto v akci má i super výbavu :)
nevim jak tyhle zakladni rady, ale veril bych clarionu asi vic jak pioneeru, nehlede o nekoneckych problemech s piskanim u Pio radii v levnejsich i prumernych instalaci a myslim ze za ty problemy to nestoji, taze vyjimecny souhlas s Midnitem a ruku do ohne za Cla, pokud tedy nekyvnes na Frenkieho Acko, to je asi o trosku vys a hlavne v tomhle pripade asi i trochu o vhledu, vzhled Cla neni pro kazdeho a tyhle zakladni rady jsou fakt hodne kosmicky ;)
Frenkie: zájem bych i měl, ale kdyžtak za cenu max 3500,- už i tak překračuju svoje předsevzetí "za rádio max 3kkč"...
Midnite: nj, neznám rád se poučím :-) jinak z mého pohledu designově zaostává za mým výběrem a funkčně je stejné
Teď tam mám vraženého nějakého prastarého pioneera po předchozím majiteli ještě s kazeťákem, hraje přijatelně, ale chtělo by to něco na moderní média :-)
Jsou na netu nějaké testy, recenze autorádií? Nějak nemůžu nějaké seriozně vypadající najít (v CZ/ENG)
Ještě mě napadlo, u té alpiny, jak moc jsou podsvětlené ty levé tlačítka(source atd.)
Nesvítí moc, netahnou oči v noci?
problem u pioneeru (nerikam ze u vsech, ale hodnekrat se to tu resilo) je ze po zapojeni piska v repro bud uz i bez nastartovaneho motoru, nebo s natocenym motorem...
Martas: netahá to oči ve tmě.. každopádně
michal: ti dam vyjimecne :D