Navštíveno 3999x

Zdravim chtěl jsem se zeptat zda by mi někdo mohl poradit a posoudit tydle 2 tlumící materialy...jo nehled je cenou...cenove to vyjde stejne cca+-500...chtel bych vedet +-siky,+-vybry a prsote je nejak porovnat...a k cemu by jste se vice radsi naklanely...Děkuji za odpovědi..
napis spis k cemu konkretnimu to ches pouzit
sikadamp je 80x20cm a tl.je 1.7mm
vibraflex 25 je 100x50cm a tl.je 2.5mm
pokud do dveri dal bych vibraflex na vnejsi stranu a sikadamp na vnitrni
k tlumení dveří u auta...díky
lidi používejte taky občas ,,Hledání´´ zrovna nedávno tu byla vélká diskuze o tom
to Cendler: to není diskuse o tom ale naházení odkazů prodejců na prodej jenže proč tohle a ne tohle vlastnosti výdrž zkušenosti a bla bla bla tak toho tady moc zrovna není
[ Link ] 2 pláty na dveře... myslím že bych dal spíše vibru
to Koschesko:přesně tak každý tady jen háže same linky ale nějaká ta pořádna diskuze o vlastnostech a podobne tady neni...
adamsk: od toho slouží vyhledávání na práve straně stránky :P
je to spise o tom, kdo se k cemu dostal jako k prvnimu - kdo pouzil sikadamp, je spokojen...
kdo pouzil vibraflex, je spokojen
i kdybys tam nalepil kus namazanyho chleba, tak to nejakej placebo efekt bude mit :-)
Ono obecne vybrat lepsi material moc nepujde - musel bys hledat presne pro jaky material a jakou tloustku to bude pouzito, jake frekvence chces nejvice utlumit atd.
Je spise otazka, zda drazsi Sikadamp je opravdu lepsi, a tady si myslim, ze je s Vibraflexem +- srovnatelny, takze lepsi pomer cena/kvalita je u me ve prospech Vibraflex 25:
[ Link ] a jeste lepe:
[ Link ]
srovnavas lehky butylkaucuk (sikadamp) s tezkym a neforemnym asfaltem (vibraflex) cili dva uplne rozdilne materialy
pokud ti nejde o velkou vahu navic a nevadi ti ze budes muset vibru nahrivat abys ji bezproblemu vytvaroval tak si ji kup
ale pokud chces usetrit spoustu casu zbytecnym nahrivanim platu a taky usetrit spoustu kilogramu pouzij sikadamp s kterym se vyborne pracuje i pri minusovych teplotach
sikadamp jsem měl a můžu doporučit, podle mě skoro na úrovni dynamat extreme. ohledně těch diskuzí, tak mi to taky přijde že se předháněj (P)rodejci s nabídkami a rada nebo zkušenosti nikde...
basstard tak sikadamp nijak neznam ale jesi se to da prirovnat k dinamat extrem tak at si koupi vibraflex pac ten dinamat je to same jako kdyz tam da ten namazanej chleba
vincek fa: hochu tak ty ses fakt znalec :DDDD
sem radsi uz nic nepisu pac tady to je otazka marze a tak je jasny ze vibraflex je nejlepsi :-)))
vinzek fa:je to jen můj názor, tak sem ho sem napsal. neříkám že je to 100% pravda, píšu že je to skoro na stejný úrovni...kromě ceny.
bmw318is: máš pravdu, každý chce prodat ten svůj předraženej kus lepenky :-)
basstard BMW_318iS jen je to o tom ze ja to neprodavam psal sem ze sikadamp neznam a jesi je to podobny jako ten dinamat kterej mam kousek doma a vibraflex po celim aute tak vam rikam ze ten vibraflex je o dost lepsi
Vibraflex v jedné vrstvě je určitě lepší než Dynamat v jedné vrstvě. To jsem zkoušel. A dvě vrstvy Dynamatu znamená podobná váha, podobná pracnost při lepení a cenu nemá smysl vůbec zmiňovat, ta je jasná. Butyl má stálejší vlastnosti za různých teplot. Otázka je jestli to je slyšet ?
abych to rozlil, je treba super 4mm a 4,4mm STP :-)
hm takze k VBR je nejlepsi opravdu ,ale na to ho sloupat a vyhodit vetsi sracku jsem v aute nemel uz jsem 3 prelepoval a az bude cas jde ven na db drag mozna dobry ale na denni pouzivani vozu v beznem provozu ani omylem .kdysi davno jsem kupoval od LadaNa nejaky tlumeni presne nevim co ale takovyhle sracky to rozhodne nebyly -upozornuju auto je pouzivano kazdy den takze tak .Jo a zapomel jsem jiste odmastit -no akorat po vcerejsku mam vibrasracky plny zuby
pepe689 ja taky pouzivam auto kazdej den stoji venku pred barakem na slunci a drzi me to
je to o provedeni
a pak o tom ze tobe pomuze na vytlumeni tech tvejch vybraci fakt asi jen navareni zeleznejch platu
já mám dveře a kufr vytlumený vibraflexem25, auto používám každý den a pohoda, jsem spokojen ;-)
ale pikachu prechazim na Vaska a Evu ty prej vibru nepotrebuji