Navštíveno 2188x

[ Link ] znate je nekdo nebo vase nazory ?
Sinus je Sinus.. Jen malá poznámka.. u dodavatele ho určitě nedostane, protože tato řada skončila.. Nástupcem starých dobrý SL 16 je nyní novinka Sinus Live SL-F166k + NEO28s. Máme skladem poslední pár.. SL 16 + NEO 25s.. Pokud by byl zájem, není problém dodat. Za ty peníze opravdu luxusní reproduktory!!
[ Link ] Kdyby byl zájem, mohli bychom nakombinovat i s novými výškami 28mm.. :-)
Vše samozřejmě skladem, poštovné grátis, 30 měsíců záruka.. :-)
Vzhledem k tomu co bude vzadu v kufru bych volil repro z jiné cenové.
no vaham a zjistuji co a jak :(
Já bych ty Sinus Live ale vůbec nepodceňoval.. Kdo má, tak ví, co umí..
já o těch sinusech SL 16 + NEO 25s taky uvažoval ale nakonec jsem se rozhodl pro koax hertz protože compa by nebylo kam dát ... ale kdybych bral compa tak jsem šel do těch sinusů:-)
Revilo: vím, že jsou chválené a věřím tomu. Ale pokud má 9835 + A6 + JL 12W6 tak je můj názor, že by měl koukat po jiné cenové kategorii. Přece jen předek tvoří základ zvuku.
sinusi nejsou spatni,ale osobne bych vzyl ty RADICAL AUDIO.cau .
jj, v tomto případě bych šel do něčeho jiného.. Například DLS MS6A by nebyly špatné, nebo když už tak Hybridy od Morelu.. atd..
Ale jinak pokud bych měl doporučit mezi Hifonixem ZXi a SL 16, tak bez jakýchkoliv dlouhých myšlenek SL.. Hifo je super od řady Brutus a výš.. :-)
Sinus SL 16 jsou už fuč.. :-), alespoň u nás..
hifimaniak: ale bohuzel nenapsal co ma tak to nemuzeme cuchat
no zapomel jsem napsat k jakym dalsim komponentum by to bylo :) a co ty RADICAL ? vice link 7 od z hora .
nebo ze by zminene DLS MS6A ?

26.06.2009, 15:00 |
Sodom | Upraveno: 2009-06-26 15:03:07
tyhle Radicaly mám v autě a max spokojenost.Jsou trochu slabší v basech,ale to by ti nemuselo vadit vzhledem k té 12W6
Jinak ty Sinusy jsem kdysi slyšel a byl jsem překvapen,jak umí za ty prachy zahrát.
tak volba pada i na MOREL DOTECH 6 CO RIKATE NA TYDLE COMPA ?
dobré, co máš na ně za zes? Morely jsou žrouti.. :-)