Navštíveno 2735x

23.06.2009, 17:40 |
tom96 Zdravím hodně blbý dotaz, ale počítám každou korunu tak bych nechci kupovat věci, které mi potom zbydou. Nevyznám se kolik tak spotřebuju pryskyřice a nějaké rohože nebo tkaniny na domky na výšky? Jedná se jen o klasické domky na A sloupek. Nemám tedka žádnou fotku pro představu. Bude stačit 1kg pryskyřice nebo je to hodně málo? A poslední dotaz chtěl jsem použít skelné rouno. Máte případně nějaké doporučení na něco lepšího? A kolik tak té tkaniny koupit? Psal jsem do pár obchodů, ale nedostal jsem odpověd a většinou jsem našel u tkanin a rohoží udávané rozmery g/m2 a to naprosto netuším kolik je tak potřeba. Díky za rady

23.06.2009, 17:43 |
DaveX Mi stačila jedna 400g plechovka. Tam nemusíš dávat moc vrstev. Já dal 2 a vyšlo mi to. Koupil jsem laminovací sadu i se skelným vláknem za 140 korun + tmel za 120 korun a lak za 100. Ještě mi všechno i zbylo. A použil jsem klasické pružné prostěradlo. Natáhneš jak chceš.
Zkusím vyhrabat někde fotky

23.06.2009, 17:45 |
DaveX Tady už můžeš vidět tu druhou vrstvu, co jsem tam dal. To bílé je to prostěradlo.

23.06.2009, 17:46 |
DaveX Potom jsem to vybrousil a dal na to tmel a znovu vybrousil.

23.06.2009, 17:47 |
DaveX Pak nastříkal profi matným sprejem a je to hotové. počasí přálo tak to bylo za pár hodin hotové.

23.06.2009, 19:27 |
tom96 super odpověd. díky
to DaveX:fesna prácička;)

23.06.2009, 23:11 |
DaveX Gervis: díky, byla to moje druhá práce s laminem :)
Místo rouna je také možné použít deku z IKEI. Není to můj nápad, je to naprosto stejný materiál. Má asi 1.5m x 1.5m a stojí cca. 200Kč.
to DaveX:tak si hrej dal kdyz ti to tak jde ;) Ja cekam az mi dojde druha palubovka do cinque a budu si taky hrat s laminem tak jsem zvedavej jak to dopadne :)Spravoval jsem kamosovi zadni naraznik na kadetta GSI a nez jsem to stihl vykitovat tak to ten kkt stihl rozstrelit a jelikoz foukl zbytkac 0.4 tak uz ho ani potrebovat nebude :D