Navštíveno 2631x

Kamarad ma modeo 2003ku a chtel by vymenit repro.Udajne tam jsou pry ovaly ale nevim jake.Ma s tim nekdo zkusenosti?Nemel jsem s tim autem tu cest dostat se do styku bliz.Chtel by to vymenit jen ve dverich vpredu i vzadu bez velkych investic a bez zesaku.jenom na radio.Kdo poradi jake tam maji byt a jake by hraly slusne na radiu za maly peniz.Diky moc za radu.

23.06.2009, 17:09 |
DaveX Jj tam by měly být ovály 5x7 myslím. Záleží, co od toho chce. Já bych určitě udělal redukci z 5x7 na 165 repra a dal tam nějaké komponentní repro. Výšky třeba na palubovku vedle sloupku, nebo nějak jinak vymyslet. Záleží, zda se mu chce pro to něco udělat, nebo jen vyměnit repro a hrát.
Jinak co je u tebe malý peníz?
Tak on s tim moc nechce delat.nejradeji by vymenil repro a hotovo.JJ urcite by byly lepsi komponentni.Ja sam mam v passatu komponentni RAINBOW DELUXE,VYTLUMENE DVERE,SW MADNAT AD 300 A ZESAK DRAGSTER 4110.ty ovaly to je blbe reseni to davat do toho.A ten maly peniz je asi tak do 3000.ja vim neni to moc.rikal jsem mu to at si radeji necha to co tam ma a at pocka a udela neco silnejsiho a pod zesak.ale on rikal ze mu to staci.tak kdyz staci tak staci. :D
Za 3k at koupí nějaké Kicx zde v bazaru + tlumení. když si to slušně rozvrhne, tak se vejde cenově a zvukově bude jinde.
repro nechaj, tie su celkom dobre a vytlm troska dvere, tie predne su derave jak emental. To pomoze ovela viac ako hocijake repra....
takto vyzeraju redukcie z 25mm MDF, vpravo je orginalny plastikovy diel

26.06.2009, 10:37 |
noclue | Upraveno: 2009-06-26 10:37:53
spomienka na stare casy :-)

souhlas s noclue, za 3 tisice akorat vytlumit.
Mne by spis zajimalo co do mondea kombi 04 za repro+zesik kolem 20ti? bez wooferu
jack : ono je to v podstate jedno, do akeho auta, ked sa tam vmestia 16-ky... s tymi redukciami tam boli Morel Supremo 6, takze netreba sa moc starat o montaznu hlbku...
noclue kam si dal vysky? do trojuhelniku?
tam je ovladanie zrkadiel a to sa mi nechcelo prehadzovat, takze sem