Navštíveno 6123x

Čau hifíci...
Jelikož budu dávat tlumení a chci, aby to bylo pořádně, budu na vnitřní stranu dveří dávat plech... Chtěl bych to přinýtovat (oboustranná páska neobstála ve vedlejším vlákně :) ), ale nemám s tím vůbec žádný zkušenosti...
Mohl by někdo prosím poradit???
Co k tomu všechno potřebuju??? Jaké zvolit kleště??? Jaké nýty (závitové nebo trhací nebo úplně jiné)???
Jaký je postup při nýtování??? Co mám dělat, když bych to chtěl "odnýtovat" (plech sundat dolů)???
A i nějaké dobré rady by se šikly... :)
Děkuji za Váš čas a odpověďi...
Použij hliníkové nýty a nýtovací kleště. Pokud je budeš chtít odstranit, tak je prostě odvrtáš.

covece ja netusil ze i u takove lehke veci jdou delat problemy co a jak :)
To Midnite: Když jsi nýt neviděl nikdy v životě, tak je to pak těžký... :)
Odvrtání spočívá v provrtání toho nýtu skrz???
...pokud nezasahuje ten "trhací hřebík" až do hlavičky. Pak je to s odvrtáním problém, protože je tvrdší jak nýt a vrták sklouzává - hlavička se musí odbrousit.
mno chce to kvalitní vrtaky ja niky nemel problem s odvrtaním:-)

23.06.2009, 16:50 |
Sodom Já to řešil samořeznými šroubky.Podsilikonovat a jde to kdykoli bez potíží rozebrat.
Radegast: to jako fakt? :D
Midnite: Jako... Princip chápu, ale ještě nikdy jsem s tím nedělal...
Jinak... Jak to podkládáte z "druhý strany" těma kleštěma??? Pochybuju, že rukou dosáhnu tou malou dírou pro repro až na kraj dveří...???
ne ten nýtek má takovej hřebík kterej když se jakoby vytáhne tak vlastně roztáhne ten nýt dělá to samo nic se nikde nepodkládá ani nedrží :)
Čili... Nýt vložím do předem vyvrtané díry ten se tam nějak "šprajcne" a já jenom kleštěma z mé strany ho zmáčknu??? Toď vše???
Pokud budu chtít nýt oddělat, přiložím do středu hlavičky vrták, trošku vyvrtám a hlavička mi spadne do ruky a druhej díl asi někam do dveří...???