Navštíveno 2496x

Čau lidi.Rozdělal jsem zesík,nechal ho trochu předělat z venku a zase ho dal do kupy.Podle mě jsem vše dal tak jak bylo,ale ouha-když jsem ho chtěl testnout tak se normálně zapl a jel ale nedával do basáku žadnej výkon a straaaaaašně začal smrdět tak jsem ho radši hned vypnul...neví někdo čím to ?
no mam takovej pocit ,ze si neodizoloval tranzistory a prisrouboval jak se ti to povedlo...
takze skoro jiste budou KO..
no jinak muzu opravit....

21.06.2009, 22:21 |
DaveX A jaké z toho plyne ponaučení?
Když tomu nerozumíš, tak na to nesahej :o)
to DaveX:dik na takovy poznamky zvedavej nejsem.Potrebuju spis pomoc a ne nejaky ponauceni;-)

21.06.2009, 23:20 |
DaveX Gervis: no jo, já mluvím z vlastní zkušenosti :) mi se podobně posral zesilovač, ale ten byl na pokusy spíše :) nisméně platí to, co jsem napsal a bohužel to je pravda.
21.06.2009, 23:08 | Midniteviz Pywoj90210
nechapu :)
DaveX:Jo v poho,beru to ;)Zadari se obcas kazdymu :) Nastesti to snad nebude az tak draha oprava...
jinak takhle vypadal predtím

a takhle vypadá teď :)

to jen tak pro zajmavost :)
jako Pavel 528, az tady budes dele tak pochopis :D kazdopadne ta ruzova je fajnova.. Jinak Pavel dela super praci a ani za to nechce zeprej moc :D nekdy mu staci i basa Plzni
jojo s Pavlem jsem to uz probral :-) Ruzova vzala za sve :) Kombinace lesteni a cernyho matu je uricte lepsi o 100% :)

21.06.2009, 23:46 |
DaveX No jeste jsi mohl nechat tu nalepku shark také dole :)
to neni nalepka...je to 3D a kdybych to nechal dole tak by tam zustaly dirky...
kvalita od SHARKu :-)
gervis: máš foto jak to vypadá uvintř když si to měl rozdělaný ?
basstard:hej foto zevnitr nemam:(
DJ.UFÍK:tak je jasný že je to žvást že jo :D
ale zkousel jsem ho na alpika swr1242d a daval mu solidne....

23.06.2009, 00:01 |
DaveX Solidně? :D no né :)
hodi se tady vubec neco rict aby k tomu nekdo nemel blbou poznamku?

23.06.2009, 06:58 |
DaveX Ukaž foto toho vnitřku a jaké to má pojistky?

23.06.2009, 07:00 |
DaveX Jinak proč narážky. Koukni tady. Sice mi tu taky doma leží jeden kousek ale nevím no. Jako nějaký výkon má, ale nic převratného to není ;) Kdybys ho chtěl do sestavy, tak ho můžu vyhrabat a prodám ti ho.
[ Link ]
Uz jsem jednou psal ze foto vnitrku nemam a lizt se mi do toho nechce...Pojistky to ma 2X20A,ne dik,dalsi nepotrebuju.Kua a uz me se*ou tyhle blby kecy...si myslis ze jsem nejaka lama jen proto ze mam jednoho sharka kterej nema vykon?Co takhle magnat combat 4000,3XAlpine SWR 1242D,Pioneer DEH-P80MP,a veskery repro od Hertz a to vsechno ve fiatu cinquecento vytlumenem dynamatem extrem?Uz lepsi ne?Nebo se se mnou minis porad bavit jak s nejakym dementem?Zatim je to vsechno nachystany protoze auto ceka na lak ale s radosti te pak pozvu do Přerova ať se na to podiváš a poslechneš;)
a jen doplneni pro tvou informaci-nedelam jen muziku ale cely auto,tudiz nerikam ze jsem na neco odbornik,pokud delas jen do muziky tak je to tvoje vec ale nemusis se se mnou bavit jak s idiotem jen proto ze neznam vse a nerozumim vsemu jak ty-DIKY
hlavně dej ty SWRka na ten mocnej 6ti kanál ,ti moc dlouho nevidrí:-)jinak ten zes daval tomu wooferu ,,solidne" kvuli tomu že nemá žadny df a wfr lítal jak picha:DDD
kurva rikal nekdo ze budu ty SWR davat na ten 6ti kanal nebo co ???Proc tady proboha kazdej umi jen rypat???
Gervis: klid, oni to tak nemyslí.. To není rýpání ale profesionální deformace :-D
Gervis > Čím hodláš honit ty 3 Alpiny?

23.06.2009, 11:22 |
DaveX Gervis: V klidu kámo, nerozčiluj se. Jen jsem ti řekl svůj názor a je to bohužel pravda :(
Jen mě pobavilo, jak si napsal, že to solidně rozhýbalo ten SW, který má 500W RMS.
Jinak já studuji a nemám moc peněz, tak si zatím hraju jen tak zlehka a celkem i kvalitně na ty finance, co jsem do toho dal. Jinak ty pojistky o tom také něco napoví, když to máš 6-ti kanál a má to jen 2x20A. Prostě jsme ti řekli jen své názory, tak to vem jako ponaučení. Co tím budeš krmit?
Jak říkám, já měl taky sharka, a nějaký výkon tam byl.
to party_boy:mam na ne zatim jen toho magnata combat 4000...Ted zatim na vic nejsou kacky...
DaveX:me jen rozciluje dkyz nekdo rype kvuli necemu a sam ma hovno...Kdyz to nemelo byt rypani tak to aspon publikuj jinym zpusobem a ne tak jaks to publikoval...Dik za pochopeni...Jinak tim sharkem chci pokrmit ''prozatim'' jen ty hertzky...

23.06.2009, 17:57 |
DaveX No já zase taové hovno nemám ale v pohodě. Jako víš jak, tu se jedná o tu touhu a o tu závislost v hifi. A to ty máš, protože sis ten zesilovač hezky upravil.
to DaveX:no nejde jen o topuhu ale samozrejme taky o vykon...hrat to musi...nerikam ze mas hovno-to bylo obrazne jen at si to nejak nevezmes zle,ja nemam potrebu nekoho shazovat bo tak neco...Vis jak...kdyz mas jeden silnejsi jeden slabsi zesik tak je to fuk...myslim ze jde hlavne o spokojenost kazdyho jedince se svou praci nebo aparatem a vo tom to je :)