Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > pomoc pri zostavovani komponentou

o Navštíveno 2256x o
o 20.06.2009, 19:53 | baracuda2233
caute potreboval by som pomoct pri zostavovani komponentou pre montaz ide mi o ciste SQ nejde mi o velky akusticky tlak ani o trasenie plechov chcem cisty,presny a dvrdy bas s co najmensim doznievanim a co najlepsi zvuk za dane peniaze a to je cca 40 000 Sk plus zosilovace zostava by mala byt nasledovna 1x sub do rezervy a jedny kompa 16cm. Na sub 1x digitalny monoblok a na kompa najlepsie skorkanal popripade nejaky dvojkanal co sa tyka basovej zlozky zvazoval som JL 12w3 popripade 13w3 popripade nejaky focal zo serie polyglass alebo nieco od DLS alebo bostonu ...... co sa tyka zosilovacov neviem cim by som sa mal skor riadit no riadim sa skor cistym vykonom no zosilovace nechavam otvorene.......za kazdu pomoc a usmernenie dik :D

o 21.06.2009, 17:46 | TommyDS
Celkom presne som nepochopil, tvoj rozpocet je 40tisic plus cena zosikov? Kolko mas rezervovane na kable, tlmenie? Co sa tyka wooferu, uberas sa podla mna velmi dobrym smerom, rada w3 je velmi dobra. Co sa tyka predkov, porozmyslal by som o znackach ako Morel, Rainbow, DLS, Radical Audio, Audio Development, ono nezaskodilo by si spravit prehlad a vypocut jednotlive modely, kedze kazdemu sa paci daco ine.

Pokial xces SQ tak by som asi riesil aktiv, takze zosik 4kanal, popripade 2x2kanal (tu su jedny velmi kvalitne na predaj [ Link ] ), na woofer by som taktiez porozmyslal nad analogom. Este si nenapisal aku mas predstavu o radiu, popripade ci mas daco uz k dispozicii...
o 21.06.2009, 20:37 | Supafly666 | Upraveno: 2009-06-21 20:39:49
dopredu DLS MS6, ako sw JL 10W3v3-2 a mohlo by to byt tahane zosikom DLS A5. Kompa a sw novy...zosik kludne aj jazdeny. Ostatne peniaze investovat do slusneho radia a montazneho materialu. (Tlmenie, reprokable Neotech SS atd...) Dalsia varianta by bolo pouzit komponenty od uDimension (Jr6, RM210SL, headunit-jazdeny PIO 88RS...) tam by ti teoreticky vysli peniaze aj na aktiv.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3024 sekund.