Navštíveno 1913x

Tak mě dnes přišly repro,já celý natěšený sem je hned vybalil a zkusil jak to hraje jentak ještě neusazený v platu,no a co jsem nezistil...jednomu reproduktoru hraje jen výška a středobas,ten nejduležitější prostě nehraje...jinak se chci zeptat na váš názor na tyhle repro.
[ Link ]
Předpokládám, že jsi to prokonzultoval s prodejcem, než jsi sem tohle napsal.. Výrobní vada se může stát u čehokoliv, i když u produktů Kicx se to nestává.. Nicméně abych se pozastavil nad zkoušením na "koberci".. To je ta největší hloupost, kterou člověk může udělat. Vzhledem k tomu, že reproduktor není v žádné ozvučnici a ještě k tomu není pevně uchycen apod., tak středobas stejně neuslyšíš, jak hraje od spodu, tudíž zkoušet "jak to pěkně hraje" je trochu mylné.. :-) Předpokládám, že jsi je koupil u prohifi, tak pošli mail, nebo zvedni telefon a domluv se s Milanem, 100% ti vyjde vstříc..
Jinak je to základní řada reproduktorů. Na základní řadu to hraje hodně pěkně, nicméně žádné SQ od toho nečekej.. Myslím, že kvalita převyšuje cenu..
myslim že když sem to zkusil ještě neusazeny tak sem v tomto případě udělal dobře.A s prodejcem sem už mluvil a dnes sem mu je poslal.Tak doufam že budou co nejdřív zpátky.
pokud je to opravdu vyrobni vada, resime reklamaci obratem vymenou za nove zbozi... jsou skladem a pripravene, takze pockame az dorazi, mrkem na to a nasledujici pracovni den tam budes mit novy stredobas ;-)
mimochodem je to prvni reklamace na Kicx rady STC od te doby co je prodavame, a to se jich prodalo uz dost. Nechci jmenovat, ale mame znacky ve stejne cene, kde je procento o moc vyssi
ja mam v planu taky ovaly od Kicx ale radu icq,ale az hold budou penizky,jinak mam od nich kompa,a ted momentalne koaxialy 130mm a fakt maximalni spokojenost!
tak uvidime co na to řeknete.dnes sem je odeslal,tak snad v ponděli by ste je tam měli mít.