Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Audio pro Volvo S40

o Navštíveno 1976x o
o 18.06.2009, 21:38 | sansk8 | Upraveno: 2009-06-18 21:44:35
Zdravím, předem chci říci, že co se týče skušeností se zvukem pro auto jsem naprosto neznalý a proto bych chěl poprosit o radu zde. Mám Volvo S40 v originále 6 repro(2*přední palubka,2*přední dveře,2* zadní plato). Rozměry a motážní hloubku bych si vyřesil sám (to snad ještě zvládnu), ale pořeboval bych vybrat dobře hrající repro za slušnou cenu, bez nutnosti zesilovače. Bylo by to pro radio Kenwood viz link: [ Link ]

Díky za případné rady :)

o 19.06.2009, 20:02 | luda551
jaký mají rozměr? a montažní hloubku??
kdyžtak aspon ten rozmer bez tojho si moc nevybereš:-)
o 19.06.2009, 21:28 | sansk8
Mne spise jde oto jake repro typove, jakou citlivost, jesli jedno nebo dvoupasmove pro toto radio a tak... Dozadu predpokladam nake basove, ale nevím co dopředu. Ale pokud se nemýlím tak jsou všude 130 mm a motažní hloubka je vzadu jedno, jelikož vylezou v kufru a dopredu co sem koukal tak pro 130 sem skoro nikde nenasel motazni hloubky takze asi se tam vlezou
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3008 sekund.