Navštíveno 2661x

koupil jsem zesak VX-4150 4.1kanal s vykonem 3400W a potrebuji nejaky Subwoofer ale staci mi jen reprak mam udelane plato za zadnimi sedackami prosim poradte diky moc cena tak do 2500
mno plato urcite neni to prave,a s vykonem u zesiku se taky rozluc :o))
co je spatneho na tom zesaku?
tak za
1.z číny nedostaneš pěkny zvuk a vykon(kontrola žadna atd..)
2.woofer do plata ti nikdy nezahraje kvalitně jako v ozvučnici
3.za 2500,- neseženeš woofer ,,pre sametový bas"
na tom zesu upřimně vše!!!
luda551: vše vystihl souhlas....to jsi si měl koupit neco rozumějšího s reálným výkonem...dříve než něco koupíš nech jsi tu poradit!!!
super tak to jsi me potesil
jestly muzu poradit tak ten zeslabovac prodej na aukru a kup neco ,,poradnyho"(kvalitniho ale nejdriv se porad
chtel jsem jen radu jaky subwofer nepotrbuji aby me bylo slyset po celem meste
vždyt o to tady jde timto akorad odpalis sw:-)
A víš aspoň reálný výkon zesíku? 3,4kw fakt nemá. Potom se totiž radí špatně. Pěkný bas má třeba Helix Dark Blue, ale samozřejmě v bedně. Spíš bych ale uvažoval dát ten zesík pryč a koupit jiný.
nikde se RMS toho zesaku nepise takze fakt nevim a kolik podle tebe muze mit?
a co tenhle muzu tim neco pokazit? Helix Dark Blue 12 - 300 mm (12") subwoofer
Ty barbare, nechat hrát Helixe na tomhle zesíku :)
Pokud budeš mít vhodný zesík tak ne. Já si doopravdy netroufám říct kolik bude mít ten VX reálně. Proč jsi koupil 5ti kanál? Chtěl si tim honit i něco jinýho?
jen jsem ho videl a slysel hrat u znameho a ten zvuk se mi libil tak jen pro to
najlepsie je predat ten plech:)) a zacat od zaciatku, ake mas v predu repra? radio? zacal by som s tym a nejaky lepsi zosik na to a poriadne vytlmit a zatvorit dvere, aj kompa trochu zabasuju, uvidis sa mi ci to staci, ked nechces robit diskoteky.........optazne je ci nezabasuju lepsie kompa ako basak na to zosiku? :O)
ma to 75A pojistku, takze bude mit cca 4x50(60)+ 120W RMS. Prodal bych to na aukru, tam to strelis slusne a za vydrazeny penize bych se poohlidl treba po necem pouzitym a do dvojky sezenes urcite lepsi kousek jak tenhle "zeslabovac a prznic zvuku"
Nez ale budes kupovat jinej zes, tak napis jakej mas zbytek sestavy, at se ti da rozumne poradit.
v první řadě zapomeň na plato a začni přemýšlet nad ozvučnicí.. podle toho co posloucháš, zvol bassreflex, nebo uzavřenku. A do ní Helix Dark Blue 10
[ Link ] , nebo Powerbass S-10
[ Link ] Sice ten zes je nic moc, ale tyhle dva woofery by rozhýbat mohl..

19.06.2009, 10:40 |
Vonox bull audio esw 12 :) za tu cenu krasavec :)
mam ho novej na prodej kdybys chtel :) tak se ozvy :)

19.06.2009, 23:21 |
Prady jj bull audio nejlepší! peru do něj realných 300W rms./500 max a hraje luxusně
Kolpin: tak,tak, zosik na aukro a potom sa porad, aby si nekupil zase nejaku kolotocovu cinu.
Prady: "jj bull audio nejlepší!"
prave kvoli takymto kecom ide forum dole vodou....
nevravim, ze to hraje zle, ale "nejlepsi" ?????
a co znamena ze hraje "luxusne"????
sorry, ale musel som

20.06.2009, 12:25 |
Prady noclue: NE tako kvůli těmhle kecům jde forum do prdele!!! myslim, že každý asi pochopil že hraje luxusně a nejlepší ve své cenové kategorii!!! za 2500, respektive za 2700,- neseženeš lepší subwoofer v bedně, a myslim že ani za 4000,- a to je ještě dost nenáročný na zesilovač....taky trochu zapnout mozek, kdyby tady psal, že chce woofer za 6000,- tak bych nepsal že bull audio je nejlepší a hraje luxusně i když spoustu wooferu v téhle cenové kategorii porazí, ale ve své kategorii je suverénně nejlepší bednou co se dá sehnat!
Prady, myslím, že jsi trochu mimo.. Bull Audio BYLO nejlepší v této cenové kategorii například před rokem a půl.. nyní jsou v této ceně, nebo v hodně podobné k dostání subwoofery typu Dragster DER 321, Crunch GTR 300 apod. Myslím, že cenový rozdíl 150-300,-Kč je opravdu minimální a tyto subwoofery Bull Audio předčí.. Bull Audio by v tomto případě bylo asi nejlepší, ale jen díky zesilovači, který kolpin22 již má a s kterým se pravděpodobně nebude chtít rozloučit.. Neznamená to ale, že právě Bull je v této cenové relaci nejlepší subwoofer v boxu.. :-)
Prady > Souhlas s Revilem. V této ceně jsou již lepší kousky.
Neříkám, že je Bull špatný box. Jenže třeba GTR 300 je doopravdy lepší.

20.06.2009, 17:09 |
Cenda trochu OT: za 2,5t, resp. 2,7t, jsem kupoval NOVE menice MB Quart PWE 254 a Eton 10-620Hex. Takze sehnat se da :-)

20.06.2009, 17:31 |
DaveX party_boy: To bude asi i tím, že je 2x výkonější nemyslíš? Nesrovnávej 200W SW a 400W SW..

20.06.2009, 17:57 |
Kicker18 | Upraveno: 2009-06-20 18:07:56
ten gtr jsem mel moznost slyset,a je tam pouze znat ten vyssi vykon,basy se mi urcite libeji vic z bull audia...
mohl by jste mi někdo doporučit nějaký subwoofer (cena 5000 +/-) jde mi hlavně o pěkné sametově měkké basy a ne o výkon.Děkuji předem.
pěkně hraje například Powerbass, Helix.. co posloucháš za styl hudby? Chtělo by to alespoň vyspecifikovat typ ozvučnice..
DaveX > To vim, ale já se na to dívám z pohledu stejné cenové kategorie. Proč nedostat víc za téměř stejně peníze, že.

20.06.2009, 19:34 |
DaveX Párty boj: jo, ale co ušetříš na Wooferu to si zaplatíš na zesilovači :)
ma recht ten chlapec (Davex) :o))))
20.06.2009, 19:05 | Revilohifi.cz (P)pěkně hraje například Powerbass, Helix.. co posloucháš za styl hudby? Chtělo by to alespoň vyspecifikovat typ ozvučnice.. -> poslucham pop a rock ale i dnesni euro-dance music. mam to do octavie kombi prvni generace, kde potrebuji neco šikovneho aby to šlo pohotově vyndat,mam radio Alpine iDA-X300,repro orig., a pro subwofer mam připraven zesilovač zesilovac Eyebrid T1000.1P
DaveX > Na to nemůžu samozřejmě nic říct, to je pravda.
willock: Tak to bych zvolil Helix Dark Blue 12 Single:
[ Link ] Rozumná velikost ozvučnice, hodně dobrý zvuk, cenově je podle mě hodně přijatelný. Máme ho když tak skladem, nebyl by problém v pondělí hned odeslat.. poštovné zdarma a 30 měsíců záruka!! Vzhledem k tomu, že máš ostatní věci jen na rádiu, nehledal bych nic silnějšího.. stačí využití zesilovače na 4ohmy..
Revilohifi.cz (P) - > co rikas na tohle :
[ Link ] jsem z HK a autoradio a zadni repro mam od Vas :)
bassreflexová ozvučnice není vhodnou variantou pro svižnější basy. Rock nic moc.. ten je spíše na rnb apod. Ale pokud posloucháš opravdu všehochuť, vůbec bych se ho nebál..