Navštíveno 2336x

18.06.2009, 17:37 |
Wity Zdravím všechny...nakonec jsem si objednal woofer grunch GTR 400 spolu se zesíkem grunch GTR 420.2! Poraďte co všechno mám koupit za kabely a jak silné. A přibližně popsat co a jak zapojit... (na rádiu nemám výstup pro subwoofer) Všem předem moc děkuji...
Jaké je rádio? Kolik má vystupů? Bohatě bude stačit sada napájecích kabelů 20qmm + dokoupit jeden signálový ( cinch ) navíc pro jistotu. Pokud by jsi chtěl další zes na předek. Osobně také měním AGU pojistková pouzdra za ANL nebo mini ANL. A kus dvoulinky od zesu k subu. Bude stačit 2x4mm.Záleží také jaké máš svorky na baterii. Jestli je možnost přidat kabel ( šroub apod. ). Možná další očka, vidličky, stahovací pásky a smršťovací bužírku. Potáhneš + z baterie ( pojistka co nejblíže k baterii ) do zesu. Pro jistotu můžeš posílit - z baterie na kostru. V kufru natáhneš - např. z origo kostřícího bodu do zesu. Z rádia cinch do zesu. Z rádia povedeš také spínaný ( REM ) +12 do zesu. Repro kabel ze zesu do subu.
Napájecí jedním prahem. Cinche tunelem.

18.06.2009, 20:58 |
Milko9 | Upraveno: 2009-06-18 21:05:53
cawte hosi. kupil som radio v anglicky ale ked som ho zapajal tak som zistil ze ma len 1 RCA vystup na woofer bude to fungovat ked tak dam rozdvojku na 2 RCA ? diki ak mozete napiste mi aj na mail Milkozlm@centrum.sk

18.06.2009, 22:34 |
Wity Radio mám Blaupunkt BPV 655. Už tam jednu muziku s jedním zesíkem mám, takže je tam + kabel přivedenej, ale to je lepší natáhnout novej co?
wity: nahod fotku jak to vypadá pak se dá poradit lépe..
Nemusíš tahat novej kabel.. Max silnější jinak klidně použít dist. blok třeba tady najdeš
[ Link ]