Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Muzou byt vpredu jine repro nez v zadu?

o Navštíveno 2223x o
o 17.06.2009, 22:16 | Hugo7
V aute mam repra v prednych i zadnych dverich. Byl jsem presvedcen, ze dam 4x ty same, Hertz DSK 130, ale budu mit nakonec jen jeden par, tak mne napadlo, ze ich dam do zadu a do predu dam neco lepsiho, ale taky jen 13 cm. Ale nevim ci muzu takhle kombinovat ruzne repro (ruzne kvality) jestli do predu muzu dat kvalitnejsi (napr. Hertz HSK 130) jako do zadu. Nevim jestli to nebude degradovat nejak kvalitu zvuku. Repro (woofer) jsou priblizne v strede dveri, tesne pod oknem jsou vyskace.
Muze to takhle byt, ze kvalitnejsi repro dam dopredu a mene kvalitni repra do zadu? Ty zadni neovplivni negativne zvuk tych kvalitnejsich prednych?
Diky!

o 17.06.2009, 22:19 | DaveX
určitě :) Pak záleží na tobě, jak si to nastavíš. Já bych radši koupil jenom pořádná kompa do předu a do zadních dveří bych nedával nic.
o 17.06.2009, 22:26 | Midnite
jako DAVEX... radej jedny poradne a do kufru sw a budes spokojeny :)
o 18.06.2009, 17:40 | Hugo7
Diky. Ale mam trochu vacsi auto a kdo se veze vzadu tak tu hudbu slisi jako kdyby z vedlejsi mistnosti :-) Tak uz jsem se konecne rozhodnul, do predu dam Hertz HSK 130 a do zadu ESK 130...teraz uz jen vybrat spravny zesik a SW
o 18.06.2009, 18:11 | hifim@ni@k
Co to je za auto? Pokud to jde, dej 165mm. Jako ostatní - zadní jsou zbytečné. Ty lidi sedí max 1m za tebou, pokud máš vpředu slušné repro tak i zadní si užijí až až. Nevezl jsem nikoho, komu by repro vzadu chybělo. Spíše naopak.
o 18.06.2009, 19:46 | Hugo7 | Upraveno: 2009-06-18 19:47:29
auto mam BMW 7. Vzdalenost mezi prednim a zadnim repro je 90 cm (od stredu po stred repro). Skousel jsem to, kdyz hraji jen predni repro a sedim vzadu tak to neni ono, vubec ten zvuk nevynikne a rovnak i opacne, kdyz hraji jen zadni repro a sedim vpredu. Proste chce to Bohuzel 4x repro.
o 18.06.2009, 19:48 | luda551
tak jestly mas 7er tak bych tam koupil neco kvalitnejsiho nez zakl.třidu od HERTZU
o 18.06.2009, 19:56 | Hugo7
hmmm....Hertz HSK je zakladni trida? Zas v tom nechci utratit more penez (az takovy audiofil zas nejsem :-) ), chtel jsem neco s dobrym pomerem cena/vykon (a ty hertz muzu sehnat za dobry prachy).
o 18.06.2009, 20:15 | luda551
spletl sem su to s ESK:-).
ale myslim že by bylo lepší dát tam 16cm místo 13cm ale to by se musely dělat asi doorboardy,myslim jenom do predu do zadu bych dal jen 13cm.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3065 sekund.