Navštíveno 2160x

mam tyhle dva komponenty,sonica mam zapojenyho na zesilovac do 1ohmu ale proste to podle me nehraje naplno.
[ Link ] myslite ze je ten zesik i pres papirovej vykon slabej? diky za odpovedi.

17.06.2009, 21:28 |
Bladzej | Upraveno: 2009-06-17 21:30:22
neřek bych že ten zesik je slabej, je akorát.postav jinou bednu a zkoušej.. minimálně bych dal zaoblený nátrubky
dále vytlum kufr, víko a rozdíl určo poznáš
ne ne ne, myslel jsem jako že má zaoblené konce, že tam nemá takovou ostrou hranu jako máš momentálně ty.
tady jeden ilustrativně
[ Link ]
mas vse dobre nastavene?gain,filtry apod..?a samozrejme zalezi nejvis na bedne
Sw má odemě a mě teda membrána lítala dost.. Když najdu video dám to sem.. Jinak bednu stavěl Sekin má 65L.. Jaké pak je nastavení?

18.06.2009, 09:14 |
Dave1984 | Upraveno: 2009-06-18 09:14:45
a jak to máš zapojené od SW k zesilovači, jeslti jsi nepopletl ohmy...taky se může stát :-) a těch 65l není nic moc na sonica, já mám kolem 100
baterka je 55Ah,pravda nejaka znacka steilar,kabel je 35qmm,nastaveni zesu by melo byt dobry,s tim jsem si hral, zapojeny na zes je to podle prvniho schematu
[ Link ] ... kdyz jsem to meril tak to ma 1,7 ohmu.
Dave1984: Na 12" sonica 100l??, není to až moc, tyhle litry mám na 15"
jesli se dobře pamatuju, tak vinzek_fa měl společnou bednu (bez přepážky) 90litrů pro dvě 15" ale na dBdrag
Nemáš na subu obráceně + a - ?
no možná jsem s těmi 100l se sekl, ale o moc méně to nebude
na12ku je udavanetusim 65 l br a viac ludi to pocitalo cez program a vyslo im 55l BR, skus najprv vymenit kabel za 50ku a nejaku baterku normalnu, co to utiahne
Máš ji aji překostřenou nebo jen klasik?
100l Sem už tady u někoho viděl na Jedneho Sonica.. A myslím že to byla uzavřenka. Tím si nejsem ale jisté abych nekecal.. :))