Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Zkušenosti Vehicle

o Navštíveno 2363x o
o 16.06.2009, 22:46 | Tweety_xx
jaké máte zkušenosti se značkou VEHICLE? Měly by to být český výrobce. Konkrétně co si myslíte o rádiu co dělaj?

o 16.06.2009, 23:42 | MaxxT
slysel jsem to a .. dost hruza..
o 17.06.2009, 10:39 | Frenkie
neni VEHICLE nahodou Blaupunkt? jinac repro by mely byt ve skodovkach z fabriky. ikdyz aspon jsi mohl hodit nejakej link na jake radio se ptas
o 17.06.2009, 11:26 | Tweety_xx
jj ted jsem zjistil, že jich je víc na jejich stránkách jsem našel totiž jen jedno. jde mi o toto.
[ Link ]
o 17.06.2009, 22:03 | martinr19
Frenkie Blaupunkt je myslim spojenej s Velocity a ne s Vehicle.
o 17.06.2009, 22:07 | party_boy
Teda Velocity a Vehicle to je docela velký nebe a dudy :-) Já bych raději vzal něco jinýho jestli ti jde zrovna o něco co žere karty.
o 17.06.2009, 22:56 | Tweety_xx
necím spíš mi jde o něco co má 3 páry cýstupů ma zes. No a s penězma to ted nevyšlo moc dobře bo je spousta jiných věcí na dodělání. Mám to rádio ted ve firemáku (1 den) a na první dejme mi nepřijde tak zlí tak mě to napadlo to nějak pořešit a pak později koupit třeba něco slušného.
o 17.06.2009, 23:15 | party_boy
Pokud z něj máš dobrej pocit, tak jako chvilková nouzovka se to zamozřejmě použít dá.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3082 sekund.