Navštíveno 3013x

16.06.2009, 14:50 |
Paul Ahoj lidi,potřeboval bych od Vás poradit s ozvučením bmw z3.Zatim bych chtěl vyměnit jenom seriové repro,ale nemám ponětí,jak se k němu dostat.Jeden pár reproduktorů je ve dveřích a druhý je u nohou pod palubkou.Byl bych Vám moc vděčný za nějaké foto nebo aspoň nápady.Pokud se najde někdo,kdo by uměl udělat nějakou menší zástavbu do kufru z laminátu,tak se můžem domluvit.Díky moc
to máš cabrio, nebo coupe? protože coupé má repro ještě v zadu ve střeše..
Co se týká demontáže, tak je to jednoduché.. sundat tapec a u nohou boční plast.. ve předu (i v případě u coupe na střeše) je 130mm středobas, ve dveřích máš už jen střed a výšku..
predpokladam ze je to cabro, moc mista neni ale i tak moznosti jsou
pokud to chces nechat udelat klidne se stav u nas
www.extrem-audio.cz

16.06.2009, 16:57 |
Augi Revilohifi: za opěrkami je jen 100mm středobas, nikoliv 130mm.
Nicméně, teď jsme to dělali u kamaráda. Vepředu v nohách má 16cm středobas (trochu jsme řezali plech) ve dveřích má střed a výšku. Za hlavu jsme zatím dali jen lepší 10cm repro, co bude dál, to se uvidí...
to s tebou nesouhlasím.. dával jsem naprosto v klidu 130mm středobasy.. Nechce se mě věřit, že by němčouři dělali více modifikací.. v týdnu to klidně blejsknu a dodám foto.. :-)

16.06.2009, 19:25 |
Augi Revilohifi: V poho, já si jsem zase jistej 10cm, ale stejně to tam žádnej smysl nemá... ;-) Je to kdesi za hlavou v případě cabria to hraje do nikam.

17.06.2009, 15:07 |
Paul Ahoj lidi,omlouvám se.Pro upřesnění je to roadster.Jinak se ještě zeptám,jestli někdo víte jak sundat tapec na dveřích nebo jestli jde sundat jenom ta část kde je repro?Nechci to moc rozebírat,ptz s tim potřebuju jezdit.Zatím mě spíš zajímá jaký jsou u toho auta možnosti a ceny.Díky