Navštíveno 2227x

16.06.2009, 14:24 |
Heri CHtěl bych jiný zesilovač.Mám HPB602.Pohání jenom Helix P8.Našel jsem na stránkach Crunch GTR420.2 nebo ESX Signum SX 2100 za dobrou cenu.Co by jste mi poradili?
Na P8 bych dal ESX SX 2100. 320W RMS je plně dostačující. 400W RMS by bylo až moc..
ja bych poradil jeste tento
[ Link ] , jinak ESX bude stacit

16.06.2009, 18:27 |
DaveX No pokud tam je stejná nebo podobná cena tak bych vzal ten crunch. Pokud plánuješ nějaký upgrade SW tak bych se ho nebál. Pokud né, tak ti bude bohatě stačit ESX.
Pár Crunchu sem měl ale už mě to nějak nesedí.. Takže bych vyzkoušel raději ESx, nebo jak píše Frenkie ten Autotek.. Ted mám jeden zesík od nich a max spokojenost.. A když ti někdo bude tvrdit že je to stejné ja Crunch tak temu nevěř.. ;-)
já bych ti ještě doporučil MB Quart
[ Link ] na ten basák je v pohodě a zvukově bude lepší jak Crunch.
No vážně pochybuju, že u tohoto subwooferu poznáte rozdíl v kvalitě zvuku při využití jakéhokoliv zesilovače z tohoto výběru. Rozdílnost zvukového projevu Autotek a Crunch GTR je bezpochyby zapříčitěná kamarádským vztahem mezi Collinem a Frenkiem.. :-) naprosto stejná střeva v rozdílných obalech rozhodně nezapřičiní rozdílnost zvukového projevu.. :-)
Jediný rozdíl může být zapříčiněn příkonnostními rozdíly zesilovačů.. proto bych řadil na stejnou řadu ESX, MBQ a Autotek.. Crunch bude dávat P8 určitě víc co proto..

17.06.2009, 18:42 |
Heri Děkuji všem za rady.Zkusím asy ESX

17.06.2009, 18:44 |
Heri Oprava-Zkusím asi ESX
REvi: To nemá s kamarádstvím co dělat.. Jde o to jak to vidím já, a né podotýkám né jen já.. A Ted do mě..:-D
Nebo spíše jak to slyšíme.. ;-ú
Colline, nemá smysl dál komentovat.. každý si udělá obrázek sám.. Chápu, že momentálně je nejlepší Mohawk a Autotek... :-)
No momentálně je nejlepší Kicx GFq ;-) ale tak jak chceš, nechme to být..
Revi: Ted mě napadá slyšel jsi Mohawk? Třeba by jsi čučel na zvuk! Podotýkám třeba.. :-)
Neslyšel.. proto je taky neodsuzuju ani nikde nenajdeš, že bych o nich něco napsal.. :-)
No ta já vím že ne.. :-) Ale psal jsi mě to stylem jak kdybych psal buh ví co.. Ano já je zmíním velice často.. Protože za tuhle prum. cenu do které se chce hodně lidí vejít, jsou fakt pěkné..
Třeba sem slyšel Rs6 ve vytlumených dveřích, a na Alpině a musím říct že to bylo takové o ničem.. Ale to už zacházíme moc daleko.. :))