Navštíveno 1892x

dobrý den.Mam v plánu nakoupit nějaký zvuk do mého golfa.Je to třídvéřko,takže repro bude v předních dveřích,platu a v kufru bych chtěl SW a zesik.Přední repro a zadní v platu pojede na rádio,jen SW ne zesik.Vybral sem tyto komponenty,kdyžtak mě mužete doporučit nějaké lepší,ale rád bych se udržel v této cenové relaci.Předem diky za rady.Tak tady to je...
přední dveře:
[ Link ] plato:
[ Link ] zesik:
[ Link ] SW:
[ Link ]
tak když pojede na zes jen sw tak na co 4 kanál ?
Do prednich dveri urcite ne koaxialy, ale komponentni. Udelal bych krouzky a dal tam misto trinactek sestnactky. Na woofer pouzij dvoukanal, nebo monoblock. Tenhle 4-kanal je k vybranymu wooferu slaby na mustek.
no maj tam napsaný že se dá zmustkovat,tak sem si řekl že bych vzal třeba čtyr nebo dvoukanál,zmustkoval bych ho a kdybych ho pak třeba potřeboval jen na repro a ne na SW tak bych ho mohl bez problemu použít,kdežto monoblok by mě byl k prdu...

16.06.2009, 00:13 |
Geo89 | Upraveno: 2009-06-16 00:17:14
Zmustkovat se urcite da, ale do mustku das 2 kanaly, a zbyly 2 kanaly ti zustanou nevyuzity.Zmustkovat 4 kanaly do jednoho bohuzel nejdou :)
Navic jako Pete_K , v mustku ma zesilovac 220W rms a SW 400W RMS. Je moc slabej.
Pokud 4kanál tak 2 kanaly pouzit na predni kompa a zbyly 2 kanaly zmůstkovat na subwoofer.
To by byla asi nejlepsi volba.
Rozhodně bych se zaměřil ze začátku na kvalitní autorádio, tlumení a dobré přední reproduktory.. SW bych řešil asi až na konec.. Repro dozadu bych nedával já osobně, plně postačí předek a popřípadě ho dát na zesilovač..
proc chce každej magnat:-DDD