Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > colt 07 hifi system

o Navštíveno 2280x o
o 15.06.2009, 12:46 | ofcaas
Ahoj, mam colta 3dverovyho rok 2007. Bohuzel mam zabudovane originalni radio, kterym ovladam palubni pocitac. Potreboval bych vymenit radio, ale funkci palubniho pocitace zachovat. Nevite nekdo jak na to?
Pak bych to auto chtel nejakym zpusobem zpevnit, protoze v soucasne dobe u s tema original reprakama to ve dvernich plastech silene klepe. Jsem na tohle zacatecnik, nikdy jsem jeste jine radio do auta nedaval. Nevite kdo by to dokazal udelat? Jsem oblast Kladno, pripadne Praha. Moc dik

o 15.06.2009, 15:57 | Suprre
co tohle rádio: [ Link ]

Možnost připojení k rozhraní displeje automobilu

foto k příspěvku  od Suprre

o 16.06.2009, 10:08 | Smrada (M) | Upraveno: 2009-06-16 10:09:16
Suprre nemas pravdu. On nepotrebuje pripjit display v aute, on tim radiem ten palubak i ovlada. Stejne to ma treba i nase 207
o 18.06.2009, 19:11 | hifim@ni@k
To bude asi problém. Ale i kdyby ty redukce existovali tak cena bude skoro podobná ceně rádia :) Mám 9887 a chtěl jsem zprovoznit display a ovladač pod volantem a cena je šílená.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3263 sekund.