Navštíveno 2533x

Zdravim mam radio od panasonic, maximalni vystup je 4x50W, bohuzel v aute mam jen klasicke repro a chtel bych pridat i vyskove, ale to znamena rozebrat palubku vrtat a nahat draty. Nevite jestli jsou nejake 2 nebo 3pasmove repro, ktere by to radio utahlo bez pridani zesilovace?
nepises jakou velikost repro hledas, ale kompa by byly lepsi jak koaxy, ale mohl bych nabidnout zvukove velmi kvalitni MBQuart , delal jsem aukci ale nikdo nemel zajem, pokud by z tve strany byl tak za tu cenu co byla vyvolavacka na aukci, tj 750 kč + doprava
[ Link ]
Buď v klidu, to rádio nemá ani těch 50.

14.06.2009, 21:35 |
B@rry ma tak 4x23

14.06.2009, 21:36 |
party_boy | Upraveno: 2009-06-14 21:36:16
Ani to ne.
tak ja psal maximalni vykon 50W, nominalni je 22W, prumer prednich repro je 13cm, vzadu taky, ale tak by sel i ovalny, jenze me nenapadlo se podivat jestli do toho volneho mista co tam je nazapada cast konstrukce ze strechy, kdyz je sundana. To az zitra
tak jsem hledal a nasel jsem Panasonic CJ-DA1323N maji nejvetsi rozsah frekvence, cojsem nasel, a jsou pekne a hodi se mi k radiu od panasonicu :)
Nebrat, totální chrastítka. Podívej se třeba raději po Helix Dark Blue. Na rádio určitě lepší varianta než panasonic a na rozsah se nedívej, ty reproduktory to stejně nezahrajou a těch 50kHz stejně tvé ucho ani nezaznamená.
Helix Dark Blue 5.1, tyhle jsem nasel RMS stejny a rozsah jeste mensi, hlavne nizsi frekvence a jsou o dost drahsi, ja chci do auta 4 repro za max 2000,-
jinak, jeste chci podotknout, ze nehledam nic extra super, takze kupovat drahe repro ktere bude hrat bez zesilovace stejne jak nejake levnejsi je pro mne hoodne neekonomicke, a zesilovac neplanuji
asi urcite ne, jedna se jen o vymenu repro v aute, to auto ma uz skoro 20let, ale je to cabrio a mam tam sice je nejnovejsi radio, ale neni zas spatne me staci, ale chtel bych i repro dat nove
a co
FLI Integrator 5
nebo
Kenwood KFC-1353RG
?
nekoukej na cenu.. radej si priplat par stovek a zvukem budes jinde
no ja jsem to porovnal se svojima repro co mam u kompu, s tema jsem max. spokojeny na styl hudby co posloucham ja, a ty maji
Frekvenční odezva: 40Hz ~ 20kHz
80dB
a jedine co mi vadi jsou vysky, ale zatim mi nikdo neporadil jake repro :D porad pisete ty ne, teda jeden napad padl, ale taky levne a parametrove horsi
Tak to jsi měl napsat hned, že hledáš 2 páry za 2 litry. Jako kup si co chceš, za tuto cenu je výběr stejně mizernej.
tak ja myslel ze kdyz jde za 2tis koupit dobre 5.1 repro k PC, ktere hraji perfektne tak nebude problem koupit za ty prachy 2 pary repro do auta, jak jsem psal ja radio posloucham normalne, nehraje mi nahlas, nepotrebuji aby vsichni kolem vedeli ze zrovna ja mam neco pusteneho v aute, a pokud ty repro maji lepsi parametry nez repro co mam u kompu a stema jsem spokojeny, tak nevidim duvod proc by mely byt horsi

15.06.2009, 23:39 |
Bolthorn | Upraveno: 2009-06-15 23:42:15
kup tyto
[ Link ] ty maj super parametry, rozsah mají tak velký, jak nevím co.. no a zahrajou ti jak ty bedničky 5+1 co máš u kompu..
nebo se vyprdneš na celé parametry a poslechneš tady kluky co Ti raděj a koupíš reproduktory co k něčemu jsou už..
edit: s Xplódami to byl joke :-D pro rýpaly..
nuze dobra, tak 1 par repro okolo 1800,-
aby zvladal basy i vysky a byl koaxialni, prumer 130mm
aby to hralo i bez pouziti externiho zsilovace