Navštíveno 2359x

cau je tu nekdo z Brna nebo nekdo kdo vi kde se da koupit mdf ? byl jsem v hornbachu i bauhausu a tam ji proste nemaji :(
asi chtějí aby sis koupil andromedu :-)))
ted vážně...: já sem v brně taky nemohl sehnat... prubni si ale zadat do google spíš truhlářský dílny... kousky sem sehnal tankrát na lesné v jedné dílně... nakonec sem koupil plato v jižních čechách... :-O
si nedas pokoj :)
to jsem netusil,ze s tim muze byt takovej problem sakra,nekde to budu muset obehat a shanet jak to tak vidim tak me nic jineho nezbyde do cech se me zrovna moc nechce a posta me to nedoveze ,nebo jooo ? :)))

13.06.2009, 10:46 |
Luke-Jeep | Upraveno: 2009-06-13 10:48:42
prubni cinknout semka:
[ Link ] jinak kdyz uz jsme u tech zkousek... kliďo ti medu pučím :-))) abys neměl komerční zesák co maj všici :-D
Smeju doporucuju, velice prijemny a ochotny pan. Kdyz jsem resil MDF ja, tak nabizel jen cele plotny, jelikoz nemel sklad a pocitam, ze rezat nebude stale (dodava spis cele baliky). Zase ale nebyl problem s dovozem. Cokoliv kamkoliv a dokonce zdarma i jednu plotnu :-) tomu se rika servis :-) Kdyz zrovna nemel, odkazal me na firmy, kterym dovazi a ze mi urcite neco prodaji, kdyz se na nej odkazu...proste ochota sama.
a nebo muzu mit todle je to na salovani nebo skryte bedneni tl.21mm co myslite ? je to tvrde a tak myslim ze to by mohlo byt ne ?

Napiš co potřebuješ ,mdf nebude problem sem z brna klidně ti to i nařežu na přesný díly.
Kdyžtak se ozvy na mail schizofrenics@seznam.cz
mas icq ? kdyz bych ti poslal miry a zajimalo by me kolik by to stalo . a tady to co je na obrazku je myslim pomalu to same neli tvrdsi nebo ne ?
478598857
jinak to cos nafotil je překlyžka je sice tvrdší ale nepohlcuje tek dobře vybrace neboly bude to drnčet jak plechová bedna. Jde tu o vnitřní strukturu materialu.
Před pár lety jsem sháněl a našel
[ Link ] ... Prodávali po kusech a měli asi tři druhy velikostí... Takže za mě doporučuju...
V Brně naproti Makru.. Nevzpomenu si na www ale u Makra to už najdeš..