Navštíveno 2363x

ahoj potrebuju poradit jaky zesik a subwoofer mam dat do fabci aby to poradne dunelo,je to pro kamose tak jsem ho trochu nakazil autohifi a je to stejny blazen jako ja ma na asi to 20 000KC tak mi poradte dikes

12.06.2009, 10:08 |
Augi A jaky ma zbytek sestavy? Nebo to chci mit origo radio, origo repro bez zesu a k tomu basy za 20litru? To by byl docela nepomer, navic za 20tycek jsou uz hodne solidni basy. Treba nekdo tu nabizel dvojitou bednu Kicker za 300EUR a jeste jsem tu videl Helis DB 1000.2 za 350EUR. Za 650 EUR mas basy, za ktery by se nemusela stydet vetsina fora... ;-)
hlavne tu fabiu netreba vyplnit, potom to bude duniet od prednej spzky az po koncovku vyfuku :-)
takze nezabudat, ze aj tlmenie a kable co to stoja
je toho fakt moc.. když tak se ozvi třeba na ICQ 306011919, probereme, co poslouchá, jaký má zbytek sestavy atd. atd.. potom můžeme něco vybrat..
pokud chce aby to pořádně dunělo, potažmo aby ho bylo hodně slyšet(do příští návštěvy zlodějů, teda ne že bych to někomu přál) tak je asi buřt co poslouchá:-)
tak do 20 bych ti mohl doporučit carpower sonic 15 + odpovidajci monoblok + ti zbyde na tlumení :-)
ja bych dal treba:
[ Link ] +
[ Link ] ale strilim jen tak od boku pro inspiraci :-) akorat tu fabku by to asi rozebralo :-)
jj pro hifi ale chtělo by to sehnat Kicker S15 L7-4 :-)