Navštíveno 6448x

Mám Pioneera avic x3.Jenže nejde zapnout,kontroloval jsem pojistku a je ok,v čem by mohl být problém?Popřípadě kolik by stála oprava?Ale nevím v čem to je.Nejde to něják proměřit?
nikdo nevíte?prosím je to důležité

11.06.2009, 23:36 |
DaveX Co třeba zkusit zajít za nějakým automechanikem či autoelektrikářem? Nikde nemáš známého? Podle mě máš něco blbě zapojené. Mi ve starém autě vždycky za pivko kámoš zapojil všechno co jsem potřeboval. V dnešní době jen píchneš iso a jedeš.

12.06.2009, 15:27 |
Petr0000 | Upraveno: 2009-06-12 15:28:52
tak takhle nikoho bohužel neznám.zapojení na koncovém isu je stejne jak sem měl u minulého rádia.při zapojení se nic neděje.Autorádio bylo dost drahé a tak vyhazovat jej fakt nechcu.Nevíte co by s tím mohlo být?Pojistka je ok,kabely jsem proměřil co šlo,kde nejsou odpory,ale rádio se prostě nezapne.Nevíte čím by to mohlo být,popř. jestli tu není někdo z Brna kdo by se na to koukl(poradil dobrou opravnu)?
Ještě odkaz na rádio
[ Link ]

12.06.2009, 15:30 |
clown pojistka v palubce je taky OK ?
ano je i pojistka na rádiu.V tomhle rádiu se vrtat nechcu,to bych radši nechal někomu kdo tomu rozumí nebo by aspon věděl,jak přijít na to co je špatně
četl jsem,že je nutné mít zapojenou i anténu,když chci rádio spustit.Je to pravda?Tu nemám zapojenou.

12.06.2009, 17:40 |
LukeFab | Upraveno: 2009-06-12 17:44:52
tyjo to naštve
nevim asi to vyhodím do lesa,když to nerozběhám
čauko , Ja som z času opravoval Pioneer Avic -X1R a nebol tožiadny problém.Počuj ak máš záujem o opravu napíš na mail : lukas.spirec@email.cz.A anténu nemusíš mať vobec pripojenu aby sa ti zaplo.

15.07.2009, 17:30 |
Petr0000 | Upraveno: 2009-07-15 17:38:06
lidi nikdo z Brna by nebyl?Nechcu to posílat na Slovensko k někomu koho neznám a neměl bych žádnou záruku,že se mi to vůbec vrátí.Takhle riskovat nechcu,pokud o někom víte z okolí Brna nebo nejlíp z Brna,prosím napište sem,díky moc
na jednom foru mi nekdo sdelil,ze pioneery maji vnitrni jednotku bez ktere nejedou,ale jak to poznám co tam chybí?Já se v tom nevyznám,ale ani bych se nedivil,kdyby tam neco chybelo,ptz to bylo kupováno od divného člověka no.Poradí mi někdo pls?Dík