Navštíveno 2315x

Ahoj, budu o víkendu kámošovi instalovat do Golfíka IV SW a zesák. Tak se chci zeptat na nějáké rady a tipy. Kde průchodka na kábel do kabiny, jestli se vejde v pohodě napájecí kabel (20qmm) schovat pod plastový práh, kde kostru v kufru, jak a kde nejlépe uchytit zesák a SW.
Je to koncernová kára tak bych tipoval že to bude podobný jako u oktávky, nebo se pletu?
Dík za každou radu, popř. něké foto z montáže sem nebo na mail. ;-)

10.06.2009, 20:39 |
Fari Taky jsem dělal instal do G IV a bez vážnějších problémů tam dostaneš i 50qmm kabel. Musel jsem sundat stěrače, potom ten plastovej kryt a pak se dostaneš k průchodce která vede do palubky pod volant. Odtamtud už ho vytáhneš. Jinak kostra asi nejlepší pod zadní sedačkou, je tam pěknej šroub na pásy.
Táák, SW a zesák už tam je. Nyní nás čeká výměna rádia, a nové komponentní repo, majitel je chce dopředu i dozadu. Budou to pravděpodobně Morel Tempo 6 vepředu i vzadu, v pasivu na nějákém zesáku. Samozřejmně také vytlumení všech dveří + kufru Vibraflexem25.
Tudíš se ptám, tlumil už někdo dveře u G IV? Vlezou se tam Morely? Jaké dát podložky pod repro, bude stačit 2cm MDF kroužek?
Popř. poraďte nějáké jiné repro do 5000Kč, ale myslím si že ty Morely budou to pravé.
Kdyžtak bych poprosil o nějáké fotky z tlumení dveří a monáže reproduktorů.
Dík ;-)

16.06.2009, 09:15 |
roti cau, na prednich dverich mam krouzky 3x18mm a zadnich 2x18mm. predni dvere jsem vytlumil a na zadni se chystam, ale nevim jak sundat plech resp. to okno na zadnich dverich, nevi nekdo???
foto

16.06.2009, 09:21 |
roti foto 2

16.06.2009, 09:22 |
roti a tady nevim, jak to sundat :(