Navštíveno 2809x

30 kusů 8 x 120

no jestli je to fotka zevnitr ozvucnice tak asi dobry, zadny svetlo neprosvita...
asi černá díra......:-))))
Já bych řekl že to držet bude :-DDDDDD

09.06.2009, 22:19 |
Augi no nevím, na obrazovce mi to moc nedrží... hejbe se to nahoru a dolů... ;-)

09.06.2009, 22:41 |
OS cerno cerna tma :-D

10.06.2009, 08:22 |
Zdenek (A)
Sakra! Nemuzete tam nekdo rozsvitit?................ ;-)
nene, nebude, dole vidím bílou tečku!.....sakra, že by mrtvý bod na mém monitoru? :-(

10.06.2009, 13:25 |
kulík hřebíky tohle určitě neudrží,ale mohu doporučit
zatloukací hmoždinky do betonu,ty drží jak čert:)))

10.06.2009, 15:41 |
cuir no ja myslim ,ze se to rozleti jak papirova skladacka.. :D :D mas tam moc malo vrutu
bude to držet jestly jsi to slepil aspon silikonem!!!!
jinak ja mam na sonica 15 130vrutu 8x120 a pohodicka
já to s tím držením vydím černě :-)
No když je necháš takto, tak to držet nebude. Musiš je tam zašroubovat.
se ta bedna roztrhne, takovejch šroubů, to je jak ementál :))
Ja jsem tam dal 120 srubu:o)na DLS MW 12D 400RMS to uz je masakr:O)......

D-door: to co si udělal je pěkná kravina, čím blíž jsou u sebe šrouby, tím ti MDF víc popraská....a ztratí pevnost...
tady platí, méně znamená více.....
není to z mojí hlavy, ale od člověka, co to dělá profesionálně...kdyby si mě chtěl kritizovat

11.06.2009, 00:09 |
Rocco. | Upraveno: 2009-06-11 00:10:16
jooo joooo souhlas s Mishanem.. jestli je to dřevotříska sto pro praskne :)
i když se to předvrtá
Rocco: Kdyby to byla dřevotříska tak v tom ty vruty podle mě držej víc a pevnost to bude mít podle mě větší. Kdež to mdf se ti někdy trhá už při zavrtání prvního vrutu.
To je MDF deska mam to predvrtane a zalepene zasilikovane no proste dobre utesnene nemam tam 10 cm vruty ale 4.5cm a ani jeden sroub mi nepotrhal desku vse je o.k.Dneska to davam do auta.Myslim ze to bude O.k:o)
Drevotriska je tak vhodna na zachodovou desku:o)
je to z 2x 19mm MDF - slepené dvoukomponentním lepidlem. Díry jsou předvrtané. Na zkoušku jsme to mimo auto sešroubovali a zase rozebrali - nic nepraská.
Používám konfirmáty a předvrtávám vrtákem o 1mm menším a také se netrhá. Ale jen tak mimochodem, měl jsem MDF odněkud z Německa a byla dost jiná. Tvrdší a struktura byla taková jakoby trochu vláknitá. Vrtal jsem o 2mm menší otvory a netrhala se. Ale byla také podstatně dražší. Od té doby co používám normální ( asi Kronospan ) tak vrtám jen o 1mm. Potom už se trhá.
D-door: ona ti ale praskne vevnitř, když si odděláš tu desku, kterou si přilepil,. tak to hezky uvidíš... ale chápu, že to oddělávat nebudeš, jen jsem ti to vysvětlil...
NO jo ale myslim ze ucitek bude o.k.Dneska jsem to daval do auta a parada uvidime pozdeji:o)
jako ona nepraskne, to ne, jen tohle vím z dB dragu, jak sem ho ještě dělal.....na tvuj mini výkon to bude OK...
mishan Ja myslim ze na poslech dostacujici:o)