Navštíveno 3844x

Když je o víkendu hnusně!!!!!!!!!!!!!!!!!Tak se nic jinýho v garáži dělat nedá :-)))))

Jak to máš zapojené? A jaké komponenty? HU bych tipl na PIO 88...
Pěkný, ale palec dolů za toxica.
Vzhledově to vypadá docela pěkně, jen jestli to i hraje...
A jinak taky palec dolů za Toxica.

08.06.2009, 21:51 |
Prady Toxic dělá sice špatný zesilovače, ale zrovna tenhle woofer hraje celkem obstojně, slyšel jsem a nebylo to vůbec zlý...jinak install decent hezký...
Johnnypor:Koupim ten dálkáč na pincka :-) Jinak to vypadá dobře.
Neverim ze ma P88RS to by byl trochu ulet:o)
ten koberec na platu za me spatny:o( nebyl jemnejsi chlup?Tohle mi pripada rohozku:o( ale jinak dobry a ten toxic opravdu nehraje nejhur...kdyz se poradne nakrmi:-)
Radio Pioneer deh p88rs 4.kanal magnat rx 44,2.kanal carpower hpb 1502, ovaly rockford fosgate t1693c,kompa. rockford fosgate p162s,a kdo neslisel tohodle Toxica v ty 80litrovy bedne tak nevi co pise a palec bych dal jemu protoze hraje velice pekne,a kdyz mu nalozis tak to vsechno dokaze hodne ale hodne rozhybat,ja osobne jsem ho slysel i v jinych bednach ale tahle mu sedne nejlepe
Tak já pár toxiců slyšel a tento samozřejmě taky, jinak bych to nepsal. Je fakt, že ne v 80 litrech. Mě spíš zarazilo to, že máš repro od RF a basák si tam dáš toxic poháněnej HPBečkem.
jo taky sem slysel toho toxika a pekny nato ze je to low-end woofer
tak to je brutální kombinace, P88RS a Carpower HPB+ Toxic...

10.06.2009, 15:37 |
Kesam Divná kombinace.

10.06.2009, 15:51 |
party_boy | Upraveno: 2009-06-10 15:57:16
Tak to jsem rád, že nejsem jedine co si tohle myslí. Ten magnat rx44 je taky solidní kousek železa.
Já se s tebou nechci hádat, ale asi si moc SW neslyšel když se ti líbí projev Toxicu. Pokud se nepletu, tak ten Toxic je TSW-120F, kámoš ho měl ve fáčku a byla to hrůza! Je sice pravda že už nevím čím to krmil a jaká byla bedna, ale pak koupil nějákou základní třídu od Helixu a hrálo to určitě lépe ;-)
Ale každý něják začínal, já měl jako první sub Mac Audio v tubě :D
Hanys 73 prave ze se pletes Toxic TSW 150F 15 palec je 15 palec a subwooferu jsem slysel vic nez ty si videl,audio delam uz 6let a mam svoji vlastni dilnu tak neuc orla letat
Sorry, ale jestli děláš s autohifi 6 let a máš na to svou dílnu, tak doopravdy nechápu co ti v tom autě dělá HPB a Toxic.
Nerad vstupuji..ale opravdu ten Toxic nehraje špatně...kamarádovi jsem ho prodal tu 15" a pohání to BOA 9090 2k můstek cca 400rms má to v lagumě ..a fakt dost pekný...je pravda že to neni nejaka kvalita..ale rachot to udělá...sám se ho měl..a musím souhlasit s johnnypor !!!
a kcemu je rachot kdyz se to neda poslouchat?taky nechapu,pokud jak rika ze dela v hifi 6 let tak si da takoveto komponenty,ovaly dobry,ale zesik a basak bych dal aspon kvalitativne jako jsou ty repra v plate...
Me se hrozne libi jak vy vsichni koukate na znacku a myslite si cim lepsi znacka tim to bude hrat lip a budu za borce pred kamosema ale opak je pravdou,za malo penez hodne muziky ty komponenty jsem kupoval starsi za very good price,nepotrebuju mit v aute komponenty za x tisic
Já tě chápu, taky nemam na rozhaz. Ale když už jsi tak pěkně začal, tak podle mého jsi to tim prostě domršil, ale je to jen můj názor. Hlavní je, že ty jsi spokojený.
kicker18: jasny...třeba ty ovaly koupil za peknou cenu...jenže aby koupil slušky SW v té ceně takto stojí dosti peněz..a nekomu postačí tohle SW pač mu to udělá stejny efekt...neříkám že tomu nejak rozumím...sám se furt učím...ale jen říkám z vlastní zkušenosti...jak sleduji tebe zakládáš jsi na kvalitě ..ale asi nato máš...nic vezlém...jinak určitě SW jednou vymění...