Navštíveno 2502x

mam taky problem ze namontoval som do fabie GZ MKII len teraz mam problem ze nieco mi tam drnci ale to nieje ten problem mam problem ze ked to dam hlasnejsie tak membrana naraza do tapacu a potreboval by som ho nejako odlacit vie niekto poradit ako to odtlacit alebo teda cim to odtlacit???mate na to nejake finty???DAkujem za kazdu radu
ja tam vyřezel díru a pak zalaminoval mřížku do tapece,ted na tom delam,už jednu stranu lakuju,akorát mám problém asi s tím,že mi barva nedrží na tom povrchu,odmastil jsem dal zakladovku a ak 3 vrstvy barvy a stejne to de nehtem sundat,tak to budu muset potahnout asi
len problem je to ze nechcem poskodit ani prerabat povodny tapac....proste chcel by som to nechat tak ako to je:)
pokud si daval mdf koužek,tak leda ho zmenšit,jinak to asi nejde.
lukeFab: a vzal jsi to bezbarvym lakem???
jj vzal 3 vrstvy.uvidím,stríkal jsem stredovej panel a tam mi to moc nedrželo,ted sem strikal tapec vcera a dodnes to mělo tvrdnout,tak uvidím.snad to bude ok,ptž by to byly love fuč
LukeFab používáš základ na plasty?
jojo od dupli colors.nevim pokud to nebude držet,tak to potáhnu koženkou no,jen mě štve,že jsou vyhozený peníze
no pokud to odnastíš stříkneš tim zakladem na plasty a do 10 min. barvu a až barva zavadné hned lak tak nevidím důvod aby to nedrželo
mno esete doteaz použil jsi naleptavac na plasty????
to sem nepoužil teda,to sem nevěděl :-/