Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Dotaz na rádio

o Navštíveno 2314x o
o 05.06.2009, 11:08 | LukeFab
Chci si pořídit toto autorádio Kenwood KVT-627DVD [ Link ] ,ale není k němu tzv. black-box. Díval jsem se a nevím jestli se dá sehnat a jaký a za kolik.Na této stránce [ Link ] jsem našel příslušenství pro Kenwood,ale nevím který black-box by pasoval atd.Díky za rady

o 05.06.2009, 13:51 | Bladzej
jak si dával ten první link, tak to tam vyloženě nepíšou že je, ale na konci popusi udávají rozměry onoho b.boxu.
o 05.06.2009, 16:51 | LukeFab
Jo je k němu normálně,ale kde se dá sehnat nový?Nikde jsem nenašel,jaký se k němu dává typ black boxu nic.Na ebay se jich dá pár koupit za rozumné peníze,ale nevím jestli by to fungovalo spolu.Kdybych ho nesehnal,tak mi nepojede ani to radio celý,ptž je vše v tom blackboxu
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3043 sekund.