Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Dvere Fiat Tipo..

o Navštíveno 2630x o
o 03.06.2009, 22:56 | Woko_O
Zdravim..mam takovej problem..tyka se dveri Fiat Tipo 1.7D coz je moje auto..Chtel bych si do nej dat nejaky kvalitnejsi repro ktery potahnu i do dalsich aut,jelikoz tipo je jenom na vyjezdeni takze tak rok dva a leti ze skaly..jenze kdyz sem sundal tapec tak pod nim je nejakej bakelit kterej uplne utesnuje diry na vnitrnim plechu..Jelikoz Tipo nema v origo repra ve dverich ale na palubce vyskytl se takovy mensi problem..Ja bych ty repra do dveri chtel ale problem je takovej ze hned za tim plechcem sjizdi okynko a ja nevim jestli by se mi tam ten reprak hloubkou vesel..a nejaky vetsi tlumeni asi nepripada v uvahu z duvodu malo mista..a ozvucnice uz vubec ne..uz tak musim sundat takovej ten prostor na odkladani abych tam ten reprak nejak vmestnal..Resili ste uz neco podobnyho.??

o 03.06.2009, 23:25 | Frenkie
a co toto - viz foto:
Dveřní kapsy pro FIAT TIPO, umožňují zabudování 165mm reproduktorů do předních dveří. Kapsy jsou vyrobeny z kvalitního ABS plastu.
ČERNÁ BARVA
cena 1990

foto k příspěvku  od Frenkie

o 04.06.2009, 07:09 | luda551
jako FRANKIE nejlepší volba:-)
o 04.06.2009, 11:57 | Woko_O
Kde se to da sehnat.?? i kdyz cena neni zrovna nejruzovejsi...jinak ten tapec u Tipa vypada trochu jinak,ten drzak neni takhle danej ale to je jedno..zajimal by me ten spodek.!?
o 04.06.2009, 12:07 | Frenkie
umim to sehnat , ale pokud ses zrucnejsi muzes z laminatu udelat sam , vcetne nasmerovani repra.
Mel jsem Lancii Dedru takze vim jakej je to problem.nebyt jedne situace tak jsem dooboardy delal, ale osud nepral
o 04.06.2009, 12:20 | luda551
[ Link ] tady se daji koupit
o 04.06.2009, 14:12 | Woko_O
No..nevim jestli bych to tim laminem dal..pokusim se to tam nejak napresovat at uz treba pomoci nejakyho krouzku jako podlozku..uvidime co z toho vznikne..Ta kapsa by byla dobra ale zase za 2k navic....
o 06.06.2009, 06:29 | ruffrider
no když si spočítáš co stojí pryskyřice,štětce, rouno, tmely, lak(nebo lepidlo a koberec) tak jsi +- někde na ceně těch hotových, a to v tom není započítaný ten čas co s tím strávíš.
o 06.06.2009, 13:20 | Woko_O
ruffrider:ne to ja to jako nebudu vyrabet..ja proste sezenu nejakej krouzek prumeru repraku,do tapecu vyriznu douru aby prosel ten magnet a prisroubuju..a bude..tu puvidni kapsu vyhodim..
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4262 sekund.