Navštíveno 2630x

Zdravim..mam takovej problem..tyka se dveri Fiat Tipo 1.7D coz je moje auto..Chtel bych si do nej dat nejaky kvalitnejsi repro ktery potahnu i do dalsich aut,jelikoz tipo je jenom na vyjezdeni takze tak rok dva a leti ze skaly..jenze kdyz sem sundal tapec tak pod nim je nejakej bakelit kterej uplne utesnuje diry na vnitrnim plechu..Jelikoz Tipo nema v origo repra ve dverich ale na palubce vyskytl se takovy mensi problem..Ja bych ty repra do dveri chtel ale problem je takovej ze hned za tim plechcem sjizdi okynko a ja nevim jestli by se mi tam ten reprak hloubkou vesel..a nejaky vetsi tlumeni asi nepripada v uvahu z duvodu malo mista..a ozvucnice uz vubec ne..uz tak musim sundat takovej ten prostor na odkladani abych tam ten reprak nejak vmestnal..Resili ste uz neco podobnyho.??
a co toto - viz foto:
Dveřní kapsy pro FIAT TIPO, umožňují zabudování 165mm reproduktorů do předních dveří. Kapsy jsou vyrobeny z kvalitního ABS plastu.
ČERNÁ BARVA
cena 1990

jako FRANKIE nejlepší volba:-)
Kde se to da sehnat.?? i kdyz cena neni zrovna nejruzovejsi...jinak ten tapec u Tipa vypada trochu jinak,ten drzak neni takhle danej ale to je jedno..zajimal by me ten spodek.!?
umim to sehnat , ale pokud ses zrucnejsi muzes z laminatu udelat sam , vcetne nasmerovani repra.
Mel jsem Lancii Dedru takze vim jakej je to problem.nebyt jedne situace tak jsem dooboardy delal, ale osud nepral
No..nevim jestli bych to tim laminem dal..pokusim se to tam nejak napresovat at uz treba pomoci nejakyho krouzku jako podlozku..uvidime co z toho vznikne..Ta kapsa by byla dobra ale zase za 2k navic....
no když si spočítáš co stojí pryskyřice,štětce, rouno, tmely, lak(nebo lepidlo a koberec) tak jsi +- někde na ceně těch hotových, a to v tom není započítaný ten čas co s tím strávíš.
ruffrider:ne to ja to jako nebudu vyrabet..ja proste sezenu nejakej krouzek prumeru repraku,do tapecu vyriznu douru aby prosel ten magnet a prisroubuju..a bude..tu puvidni kapsu vyhodim..