Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Peugeot 407 - výběr

o Navštíveno 2243x o
o 03.06.2009, 14:16 | iRetro
Ahoj, zkoušel jsem hledat a nic, tak se ptám tady.. Chci si pořídit zesík a sw do auta, sw už mám víceménně vybranej ale u toho zesíku si nejsem moc jistej, někde jsem četl že Pioneer zesíky neumí :( Mohl by někdo pomoci? Díky ;)

zesilovač: PIONEER GM-5300T
sw: JBL GTO1204BR

o 03.06.2009, 17:00 | iRetro
Tak trochu jinak, ještě jsem hledal a narazil na set JBL GTOBass, nějaká zkušenost? Díky ;)
o 03.06.2009, 17:08 | party_boy
Spíš raději napiš kolik do toho hodláš investovat. Díval bych se asi po nějaké jiné kombinaci.
o 03.06.2009, 19:30 | iRetro
Nehodlám v tom utápět moc peněz, myslel jsem tak 7t max za sw + zesík. Jinak využití jen na kvalitnější basy, tudíž žádné tlaky a přehnaný výkon ;) Co se týče toho setu od JBL, proč ho nedoporučuješ?
o 04.06.2009, 00:20 | CarMedia.cz
mohl bych nabídnout tuto kombinaci:

2ch zes Crunch GTR 2.250 [ Link ]
subwoofer Dragster DER 321 [ Link ]

případně, kdyby jsi chtěl 4ch a využít 2ch na předky, tak máme v akci Crunch GTR 250.4 [ Link ]

Oboje za hodně dobré peníze, do 7t by jsi se vešel i s kabeláží! Mohli bychom prakticky hned zítra odeslat a přes víkend by jsi mohl montovat.. :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3264 sekund.