Navštíveno 2811x

cau lidi kde stahujete nebo berete novinky a hity do auta:)
nebo nejake tipy na good vybery co testne woofer:)
diky za info

02.06.2009, 22:22 |
Bladzej | Upraveno: 2009-06-02 22:23:55
já když něco potřebuju vědět, tak si nechámm poradit tady na foru. za optání ti hlavu nikdo neutrhne ;)
edit. sem to předtim pochopil trochu jinak. no existují určitá fora ;)
A co posloucháš? Já beru taneční a hopec z Tv(mtv,ocko,music, atd atd) když něco najdu stahuju přes Ulož to,Lime Wire,rapidlibrary..
dik collins hlavne tanecni..
jak to stahujes z tv?:)
ja používám ke stahování strong dc++,jinak výběr co kde zaslechnu.
No právě tak jak sem psal :-)) Když se mě něco líbí stahuju přes Ulož to,Lime Wire,rapidlibrary..
Jinak kamarádi také něco mají tak si jen pujčím Flešku :))

02.06.2009, 22:48 |
Prady uloz.to nebo megadownload.cz (tam je snad všechno), pak mp3ky.net, stahovací zařízení Emule (dá se stáhnout na slunecnice.cz) a tak různě co najdeš na youtube, tak pak název písničky zadej do vyhledávače na seznamu nebo googlu a stahuj...

02.06.2009, 22:58 |
clown uvidim na MTV,
sosnu cely album ..
poslechnu v MP3 šrot kvalite,
kdyz dobry koupim CD :o))
u me vede torrent , sice tam nejsou cesky veci ,ale to mi nevadi a kvalita MP3 uz je slusna, na DC++ mam sice vlastni hub (kdo bude chtit adresu, pisnete), ale MP3 jsou tam o nicem , docela je clovek rad kfdyz to ma 192kbps
Jako clown. A když jsme u toho, nenakupuje někdo origo CD venku ? Ty ceny tady u nás jsou děsné.
Já jedu jen v mp3, některé jsou v pohodě.. Ale člověk narazí i na hruzu.. V takovém případě hledám dál a lepší kvalitku.. CD neberu..
Mp3 jsou dobré tak max. u sportu. Nepřekopávám auto stále dokola, abych tam potom poslouchal Mp3. Na poslech doma a v autě nemám ani jednu :-) Pokud Mp3 tak pouze 320kb a udělané z origo CD. Je na to super návod.
hifim@ni@k souhlasim,ale je to o sestave, pokud je neco obyc , nebo nejaka predvadeci kde tolik nejde o kvalitu vyslednou tak MP3 256a vejs staci, jako 192 uz slysim jak sou orizly. jinac ten navod me zajima :)
Někdy si zkus udělat Mp3 v různejch kvalitách - stačí kousek z nějakýho songu,stačí 30 sekund.Pak ať ti nějakej kámoš náhodně pouští jednotlivý části v různejch bitrate a mimo jiný i waw (pořád ten stejnej úsek)..Ty nebudeš vědět jestli posloucháš MP3 nebo waw a v jaký kvalitě to je.Tohle bude vědět kámoš kterej si bude zapisovat až budeš říkat tohle je MP3 a tohle waw.Docela by mě zajíimalo od kola kb/s bys to přestal rozlišovat..takový to,já to poznám ještě při 256kb moc neberu..Já to zkoušel tímhle způsobem s člověkem co má opravdu dobrej hudební sluch a rozdíl od 192kb vejš prakticky nepoznal a dál už to byly spíš jen dohady a nejasný tipy.Je jasný,že hodně dělá aparatura - ale hodně dělá i tvůj subjektivní pocit a o tom to je..Někdy zkus a uvidíš,možná se budeš divit.
To také netvrdím. Kdyby jsem to braly takto, tak tu toto forum není. To rovnou můžem začít třeba o tom co je a není slyšet v autě za jízdy. Dívám se na to tak, že mezi 192kb a 256kb je rozdíl 64kb ať to slyším nebo ne :-) O tom je přece hifi. Snaha o co nejlepší zvuk a nahrávka je základ.
já sosám ve FLAC a když nemůžu najít flac tak 320kb/s. Na pálení z FLACu se mi osvědčil MediaMonkey. Supr prográmek s mnoho možnostma....
ja stahuju pres rapid,odkazy najdu na warez-BB.org,je toho tam pomerne hodne.jinak jak pise Zephyr,stahuju FLAC a na zalohovani pouzivam Nero s nakym megapluginem
koukam pekne se diskuze rozjela:)
dik za tipy..
a nikdo tady neresite dvd video? trebas klipy..
klipy taham z rapidu nebo kdyz najdu na DC++ , hlavne netaham z youtubu (ikdyz to asi nekdy znova zkusim) pac kvalita tam byla o nicem ..... u videoklipu jsou nejlepsi origo pokud chces dobrej zvuk, pac co jsou stahovany jsou vetsinou z televize
Frenkie> nebo sosnout cele DVD, ale trvá to dlouho (většinou).DVD Manowar - jsem sosal cca 3 týdny z torrentu, ale stálo to za to ;-) Vydržel jsem to v autě poslouchat celého půl roku :-))
tak Manowar se da poslouchat vícemene porad :)
Ještě nedávno, než jsem namontoval Morely, mi vcelku mp3 vyhovovaly. A nyní je poslouchám, jen když musím, jinak aspoň *.flac nebo*.ape, když už ne přímo obraz disku :-)
Tzn velký souhlas s hifim@ni@kem.
zkus tohle : www.teledyski.info
tam stáhneš hodně muziky
Jinak pro ty co neznají, dobré stránky:
[ Link ] Možnost poslechu většiny alb, dobré vyhledávání, slušné ceny ( pokud budete kupovat ), nabídne i další autory v daném žánru apod.