Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > napajanie bezpecne???

o Navštíveno 2756x o
o 01.06.2009, 16:44 | vajkooo
zdravim mam taky problem...robil som cez vikend instalaciu zosiku do fabie a dal som ho pod priehriadku spolujazdca zosik je mac audio Z 4100 len problem je ten ze napajacie kable su 20mm prierez a tak sa tam cely prierez nezmesti cize som musel trocha z nich osklbat a zasunul som to do napajacich konektorov....dotiahol som ich poriadne no a teraz sa trocha kyvu ....
Moja otazka mozu sa po case z tych svoriek uvolnit??? lebo nerad by som dosiel rano k autu a auto vyhorene....pls o radu ako to tam upevnit alebo ako to vyriesit

o 01.06.2009, 17:55 | Collin
potřebuješ něco takového..
[ Link ]
o 01.06.2009, 18:01 | vajkooo
no presne take nieco ale dostanem to i na slovensku ???alebo to musim odtial objednat....a zmesti sa to do toho zosiku?
o 01.06.2009, 19:01 | Collin
Jestli to mátě na SK netuším.. klidně objednej.. Cena je fajn.. Ale musíš brát i plus poštovné..
o 01.06.2009, 19:39 | vajkooo
no len to postovne tam nieje pisane....a keby som to pocinoval myslis ze to vydrzi???....a je mozne aby sa to vysmyklo ked som to poriadne dotiahol???
o 01.06.2009, 20:06 | noclue
kludne mozes par ziliek odrezat, len nie moc
potrebujes toto [ Link ]
je to high-endove riesenie, cenz sa nelakaj
dostat bezne v profi-elektre, potrebujes asi 16mm2 ak sa nemylim.
dotahovat kabel bez dutiniek nie je dobre, moze sa vyvaklat.
cinovane je este horsie ako cisty kabel

vyhoriet? ty nemas ten kabel isteny?
o 01.06.2009, 20:10 | vajkooo
mam poistkou cize ak by sa nieco stalo tak by sa vypalila nie???teda aspon dufam
o 01.06.2009, 20:11 | vajkooo
noclue pozeral som to len neviem ci to dostanem napr v GM elektre...budem sa musiet na to pozriet
o 01.06.2009, 20:27 | hifim@ni@k
Já to řeším tak, že sikovkami nacvaknu na kabel normálně očko, proleju cínem a oko uříznu. Je to jako dutinka, ale pevnější a nemačká se. Oko samozřejmě takové aby se tam vešlo a kabel potom upravím dle něj.
o 01.06.2009, 21:03 | vajkooo
no ja to asi vyriesim tak ze to zacinujem...lebo ocka v GM nemaju take velke...a cin by mal fungovat ako dutinka ked sa do toho zareze ten cervik tak by to malo byt ok a nemalo by to vypadnut

o 01.06.2009, 21:06 | Bladzej
já osobně dávám pouze holé kabely. když musím odříznout pár vláken tak to je v pohodě, snažim se je oříznout rovnoměrně po celém obvodu stejně.
o 01.06.2009, 21:46 | vajkooo
no ja som to tak tiez urobil potom som ich este aj zaizoloval stahovacou buzirkou a este aj izolackou a poriadne prisroboval ale hybe sa to a chcem to urobit na 100% aby sa nestalo ze rano pridem a vyhorene auto to by nebolo dobre
o 01.06.2009, 21:50 | Bladzej
řekl bych, že když ten červik dobře dotáhneš, takse ten holý kabel podá,. když nebudeš ten kabel různě posouvat, tak to nevypadne.
o 01.06.2009, 21:57 | vajkooo
no len otrasy spravia svoje a chcem to spravit na 100% alebo aspon na 90% lebo teraz som si neni tym velmi isty
o 02.06.2009, 08:32 | Siggi_z_BA
Osobne pouzivam tieto zakoncovacie trubicky

foto k příspěvku  od Siggi_z_BA

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3064 sekund.