Navštíveno 2756x

zdravim mam taky problem...robil som cez vikend instalaciu zosiku do fabie a dal som ho pod priehriadku spolujazdca zosik je mac audio Z 4100 len problem je ten ze napajacie kable su 20mm prierez a tak sa tam cely prierez nezmesti cize som musel trocha z nich osklbat a zasunul som to do napajacich konektorov....dotiahol som ich poriadne no a teraz sa trocha kyvu ....
Moja otazka mozu sa po case z tych svoriek uvolnit??? lebo nerad by som dosiel rano k autu a auto vyhorene....pls o radu ako to tam upevnit alebo ako to vyriesit
no presne take nieco ale dostanem to i na slovensku ???alebo to musim odtial objednat....a zmesti sa to do toho zosiku?
Jestli to mátě na SK netuším.. klidně objednej.. Cena je fajn.. Ale musíš brát i plus poštovné..
no len to postovne tam nieje pisane....a keby som to pocinoval myslis ze to vydrzi???....a je mozne aby sa to vysmyklo ked som to poriadne dotiahol???
kludne mozes par ziliek odrezat, len nie moc
potrebujes toto
[ Link ] je to high-endove riesenie, cenz sa nelakaj
dostat bezne v profi-elektre, potrebujes asi 16mm2 ak sa nemylim.
dotahovat kabel bez dutiniek nie je dobre, moze sa vyvaklat.
cinovane je este horsie ako cisty kabel
vyhoriet? ty nemas ten kabel isteny?
mam poistkou cize ak by sa nieco stalo tak by sa vypalila nie???teda aspon dufam
noclue pozeral som to len neviem ci to dostanem napr v GM elektre...budem sa musiet na to pozriet
Já to řeším tak, že sikovkami nacvaknu na kabel normálně očko, proleju cínem a oko uříznu. Je to jako dutinka, ale pevnější a nemačká se. Oko samozřejmě takové aby se tam vešlo a kabel potom upravím dle něj.
no ja to asi vyriesim tak ze to zacinujem...lebo ocka v GM nemaju take velke...a cin by mal fungovat ako dutinka ked sa do toho zareze ten cervik tak by to malo byt ok a nemalo by to vypadnut
já osobně dávám pouze holé kabely. když musím odříznout pár vláken tak to je v pohodě, snažim se je oříznout rovnoměrně po celém obvodu stejně.
no ja som to tak tiez urobil potom som ich este aj zaizoloval stahovacou buzirkou a este aj izolackou a poriadne prisroboval ale hybe sa to a chcem to urobit na 100% aby sa nestalo ze rano pridem a vyhorene auto to by nebolo dobre
řekl bych, že když ten červik dobře dotáhneš, takse ten holý kabel podá,. když nebudeš ten kabel různě posouvat, tak to nevypadne.
no len otrasy spravia svoje a chcem to spravit na 100% alebo aspon na 90% lebo teraz som si neni tym velmi isty
Osobne pouzivam tieto zakoncovacie trubicky